Comel, Tapi Kemudian. .

Comel! Tahun2 pertama kehidupan mereka sebelum membesar menjadi celebs. . . (ini hanya sebahagian sahaja). Jom usha

Michael Jackson memey terkenal dgn hidupnya yg penuh warna-warni (bukan black n' white shj okeyh). Dari sorg budak berkulit hitam yg comel bertukar kpd mumia putih yg kasihan. huhuhu. Sentiasa di ejek sbg "si hidung besar" membuat dia nekad transform jd org putih yg mancung. Dia jugak bersikap pelik dgn anak2 beliau dan byk kali jugak dikaitkn dgn kes cabul kanak2. Org byk duit memey mcmtu. . . ada saja kepelikan mereka. btw, RIP MJ


Oh baby on more time, Britney Spears dr kecik sampai remaja memg comel. babyzyra pon suka. hehe, tp dulu la derr.. Semenjak dia suka wat masalah ni, xde dah nk suka. . . Antaranya: kawin beberapa jam sahaja, botakkan kepala, suka tak pakai spender/underware (kasi tayang semua). Haha, pengotor pun ye jgk. Selalu org nmpk dia berjalan2 dgn rambut x wash, krim jerawat bertempek kt muka dan x pakai kasut/selipar kt public toilet. Eeyuck! gross


Now this is what I call 'Spoil Brat'! dilahirkan dlm keluarga Hilton yg kaya raya, harta sampai melimpah ruah menjadikan Paris Hilton dapat segala2nya, bebas buat apa saja dan menjadi liar. Dia ni suka drive dlm keadaan mabuk, tayang boobies kt org dan rakam video aksi seks beliau. Euu, sgt x bermoral ini perempuan. p/s: I rather be Oprah Winfrey thn Paris Hilton!


Sewaktu zaman kegemilangan lagu 'Poker Face' cun n comel gak si Lady Gaga ni. tp bila makin tua, makin buang tabiat nk mampos, makin hudoh pulak. Fofular dgn sbagai ikon fesyen pelik, makin hari dia pun makin memelikkan dirinya sendiri. Dh muka lawa, pi buat kasi x lawa pulak. . . MJ muka x lawa pi kasi bg lawa. Banyak cakadak lah hampa ni, meluat cek.


RIP Amy Winehouse. Comelkn dia tyme kecik? Luv that Minnie Mouse dress! Anak tunggal ni membesar dgn x berapa nk cukup kasih syg sbb mak bapak bercerai. Tak kenal sgt dia ni tp baby penah la layan sat lagu dia title 'Back to Black'. dia ni seorang penagih drugs dan alkohol yg kronik. Hmm sbb nk lari dr masalah ke kak?


Comel sgt Adam Lambert time kechik2!! huhuhu. . . Malangya si comel ini membesar menjadi seorg lelaki metrosexual yg gay! What a waste. . . Sapa yg x kenal 'Adam Lembut' ni kan? Hensem. . . tapi dia ni kan, eeee tanpa segan silu bercumbuan dgn kaum sejenisnya dgn ghairahnya. Memey kaum nabi Luth yg sejati. Tapi, mekap dia sgt santekk, kalah kaum Hawa. Huhuhu (tercabar jap)


Dengan muka yg penuh dgn freckles, sapa boleh lupa aksi comel Lindsay Lohan dlm filem The Parent Trap lakonannya time kecik dulu. Semakin fofular, makinlah lupa diri dan mula la nk buat pelik2 selepas menjadi bintang utk filem2 hits yg lain. Suka berparti liar, drive sambil mabuk, memang so-sial tahap dewa. Boleh dikatakn sejenis dgn Adam Lambert la sebab dua2 ekoq sukakn Kaum sejenis. 'Pakwe' terbaru dia Samantha Ronson. Tp x taulah sebab dulu normal je dia ni berchenta dgn lelaki. Agaknya sbb frust dgn kaum adam kowt. Takpun sbb nnk ikut trend, skrg kn ramai couple dgn pengkid. Ugh, satu icon yg x boleh pakai. Lantak kaulah Lohan! Adik2 jgn tiru dia ni. dia ni gila. hua3.


Kesimpulannya, jgn jadikan golongan celebs sebagai idola.
Carila golongan bijakpandai

0 orang roxxers:

Post a Comment

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape