Iklan Lama Yang Seram

Hi everybody!

today i just want to share some freaky, creepy ads that absolutely will be banned today! hihihi, kadang2 org dulu2 ni is soh amahzing! ^___^

Gillette Razor - Orang dulu suka sangat guna motif bayi untuk ads diorang, x tau la nape. huhu. Anyway, yg x tahan tu, "begin early, shave yourself". Adoiii kalau baby nk shave apenye. . . Shave rambut diorang sendiri? hehehe! Lawak dan agak creepy. . .


Rokok Marlboro - Ini satu lagi contoh eksploitasi bayi comel. Errr. . . speechless dengan iklan rokok ni. Merokok pada zaman dahulu kala amatlah digalakkan untuk ibu2 yg ada anak ye tuan2 dan puan2, sebab sangat stress kot? Geezz. . .


Minuman 7-Up - Okeh, another baby! Huhuhu. . . kaaaan? diorang x da modal lain selain dr guna baby, nak jimat cost atau nk tarik perhatian x taulah. Nah! berilah 7-Up kpd bayi2 anda supaya mati cepat dan tak menyusahkan anda! Mungkin itu kot mesej ads ni. huhuhuii. . .


Rokok Lucky Strike - Five Years From Now? You may already dead instead of fat/slim! Ooohh, orang dulu merokok untuk slim badan ke? Hurmm. . . iklan rokok bayak ditujukan untuk kaum pompuan je. Adakah mereka golongan yg banyak merokok dulu2? Teng teng tenggg


Tonik Bayi - Now, ini sangatlah creepy, jijiks, freaky dan segala macam lagi! Huhuhu. . Satu perkara yang anda patut tahu, orang barat dulu2 suka badan yang berisi, bukan kurus kering mcm geng2 Aneroxia okay. Sebab tu kebanyakkan pompuan dulu2 jadi suri rumah dan masaaaak masakk masakk je keja mereka. Sekarang ni? sorry lah der. . .


Pill Viagra - Now, rasanya kita berada di zon yang agak 18SX. Huhuhu. . . Pil viagra ni kalau masih lagi ada iklan ni di zaman ini, maka habis semua pompuan dh kena rape, xda satuu pun yg tinggal. Haha! Kaum Adam suka la tuuuuu. . .


Seluar Slack Broomstick - Perhatian, ini bukan iklan seluar dalam, tetapi seluar slack ala2 the Beatles gitu. Hehe. Uisyyy, tak ku sangka dulu2 pun dah ada gangbang?! Ups. . . Adik2, jangan pedulikan akak sekejap yek. :D


Ubat Sakit Gigi - Hahahahaha. . . satu ketika dulu, orang x reti lagi nk ketagih kokain, dadah dan yang sama waktu dengannya ni. Orang dulu guna sebagai ubat. Orang sekarang je yg pandai menyalahgunakan kokain sebagai, korang semua pun tau kan sebagai apa. . .


Hurmmm, apa yang menarikanya cuba perhati semua harga barang2 diatas. Semua pakai cents je. Kan best kalau harga barang sekarang pun mcm tu kan kan kan? Apapun, Baby always salute vintage. Kadang2 rasa cm nk naik mesin masa dan kembali ke era 60an dulu2 dan tgk cmna kehidupan orang dulu2 :)

Upsy, by the way gals, fashion vintage tengah howt sekarang ni, kan kan kan?
Muachh, luv u olls

0 orang roxxers:

Post a Comment

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape