Sisi Gelap Kartun!

Kartun. Satu pengaruh besar bagi budak2 termasuk saya. Hehehe. . . Tidak keterlaluan kalau baby cakap kartun sikit sebanyak mempengaruhi sifat seseorang. Maknanya kalau dia dari kecik suka tengok katun yang violence jeee memanjang, x heran lah kalau dah besar dia pun jd violence, panas baran, suka gaduh dsb. Tapiii katun yang baik pun ada sisi gelapnya tauuu. Macam yg baby listkan dalam gambar ni. Hihihihi. . . tapi ni semua sekadar suka2 saja. PEACE yawww!

Bahaya Syampu!

Bhahahahahahahh!! kah kah kahh!!

Iklan Lama Yang Seram

Hi everybody!

today i just want to share some freaky, creepy ads that absolutely will be banned today! hihihi, kadang2 org dulu2 ni is soh amahzing! ^___^

Gillette Razor - Orang dulu suka sangat guna motif bayi untuk ads diorang, x tau la nape. huhu. Anyway, yg x tahan tu, "begin early, shave yourself". Adoiii kalau baby nk shave apenye. . . Shave rambut diorang sendiri? hehehe! Lawak dan agak creepy. . .


Rokok Marlboro - Ini satu lagi contoh eksploitasi bayi comel. Errr. . . speechless dengan iklan rokok ni. Merokok pada zaman dahulu kala amatlah digalakkan untuk ibu2 yg ada anak ye tuan2 dan puan2, sebab sangat stress kot? Geezz. . .


Minuman 7-Up - Okeh, another baby! Huhuhu. . . kaaaan? diorang x da modal lain selain dr guna baby, nak jimat cost atau nk tarik perhatian x taulah. Nah! berilah 7-Up kpd bayi2 anda supaya mati cepat dan tak menyusahkan anda! Mungkin itu kot mesej ads ni. huhuhuii. . .


Rokok Lucky Strike - Five Years From Now? You may already dead instead of fat/slim! Ooohh, orang dulu merokok untuk slim badan ke? Hurmm. . . iklan rokok bayak ditujukan untuk kaum pompuan je. Adakah mereka golongan yg banyak merokok dulu2? Teng teng tenggg


Tonik Bayi - Now, ini sangatlah creepy, jijiks, freaky dan segala macam lagi! Huhuhu. . Satu perkara yang anda patut tahu, orang barat dulu2 suka badan yang berisi, bukan kurus kering mcm geng2 Aneroxia okay. Sebab tu kebanyakkan pompuan dulu2 jadi suri rumah dan masaaaak masakk masakk je keja mereka. Sekarang ni? sorry lah der. . .


Pill Viagra - Now, rasanya kita berada di zon yang agak 18SX. Huhuhu. . . Pil viagra ni kalau masih lagi ada iklan ni di zaman ini, maka habis semua pompuan dh kena rape, xda satuu pun yg tinggal. Haha! Kaum Adam suka la tuuuuu. . .


Seluar Slack Broomstick - Perhatian, ini bukan iklan seluar dalam, tetapi seluar slack ala2 the Beatles gitu. Hehe. Uisyyy, tak ku sangka dulu2 pun dah ada gangbang?! Ups. . . Adik2, jangan pedulikan akak sekejap yek. :D


Ubat Sakit Gigi - Hahahahaha. . . satu ketika dulu, orang x reti lagi nk ketagih kokain, dadah dan yang sama waktu dengannya ni. Orang dulu guna sebagai ubat. Orang sekarang je yg pandai menyalahgunakan kokain sebagai, korang semua pun tau kan sebagai apa. . .


Hurmmm, apa yang menarikanya cuba perhati semua harga barang2 diatas. Semua pakai cents je. Kan best kalau harga barang sekarang pun mcm tu kan kan kan? Apapun, Baby always salute vintage. Kadang2 rasa cm nk naik mesin masa dan kembali ke era 60an dulu2 dan tgk cmna kehidupan orang dulu2 :)

Upsy, by the way gals, fashion vintage tengah howt sekarang ni, kan kan kan?
Muachh, luv u olls

Jutawan Senang!

mereka muda, mereka kaya, dan mereka xperlu kerja teruk2 untuk kaya! Hanya perlu kreatif dan tau selok belok software dan tahu memanipulasikan kehendak sosial. Lebih tepat lagi, merekalah jutawan internet. Huhu, baby pun bercita2 nk jadi spt mereka. hua hua hua! siapa mereka? memandangkann cik babyzyra malas yg amat, maka beberapa org je disenarai di sini.

Note: Pendapatan yg ditunjukn x semestinya betul sebab berubah2 dan semakin meningkat menjadi berjuta2 lemon! ^__^


Firstly, tak lain dan xbukan mestilah encik Mark Zuckerberg. Hai x kan x kenal kot hari2 dok buka Facebook, inilah dia developernya! Pada mulanya laman sosial tu dibuat utk para student University beliau je iaitu Harvard, sebuah university yg tersohor di dunia. Mula2 dia hack komputer network university je, dia copy semua gambar ID student. So daru situ senang lah semua org nk bersosial. Tup2 Facemash (namanya waktu tu) menjadi popular dllm kalangan student. Tp beberapa hari pastu kena tutup oleh admin Harvard. hohoho. Tp dia xputus asa dan terus cuba dan mengkaji utk wat rangkaian sosial termasuklah memanipulasi student Harvard. Hahaha, student Harvard pun bodoh jgk kena kelentong dgn dia. toing2. Umur baru 27 tp pendapatan dia, $13.5 billion! mak aiiiiii jeles3x


Next! Andrew Paul Gower, developer/designer kepada Runescape, sebuah game fantasi online role-playing (massively multiplayer online role-playing game (MMORPG)) yang terbesar di dunia dan telah diiktiraf oleh Guinness World Record sebagai MMORPG free yg paling popular di dunia. Tp kt Malaysia kureng popular kot. huhu. Pada umur 28 dah berpendapatan $650 million. maunya x bersara muda.. mkn x habis 10 keturunan cik abang oii...


Seterusnya! jeng3.... yg ni korang mesti suka, Chad Hurley. Haaaa dia ni la founder YouTube yg u olls suka sgt melayan n mengupload video tu kaaaaannn.. hehe. pendapatan beliau pada usia 30 ialah $300 million. Huhuhu, ok la kan drpd umur 50 tp masih kayap. ngeeee. Sekarang utube ni dh jd subsidiari kpd Google Inc apabila dorg beli YouTube ni dgn harga US$ 1.65 sen, ehhh silap 1.65 billion okay.... huh, pakcik kayooo.


Eh, jap2 sekarang korg online guna browser apa? Hehehe sebab tmpt ke-4 ni jatuh kpd founder browser terkemuka selepas encik Google, tak lain xbukan Mozilla firefox. Founder nya ialah Blake Ross & David Hyatt. Blake hanya berumur 26 tahun apabila beliau berpendapatan $120 million. beribu-ribu lemon lah! Tp x leh challenge Google lagi. . .


Okeh2, jgn susah hati, td mozilla sekrg Google pulop! Founder search engine termasyur tersohor dan terpopular ini ialah Larry Page and Sergey Brin. Sorry gals, dorg berdua dh berpunya. ekekeke. Anggaran pendapatan dorg ialah $18.5 billion! Fuhh, berpinau biji mata buat entry kali ni.. huhu. ^___^


Eeeeehhh?? Wondering ni, nape semua yg di atas adalah lelaki?? huh, ini x adill. xpe2, nnt baby listkan yg pompuan lak yea.. mesti korek2 sampai jumpa! huh! Malam ni xleh sbb baby dh nantok. huhu. Apapun, sebenarnya rammmmmai sgt yg berjaya menjadi jutawan internet. di Malaysia pun ada. Apa yg nk ditekankan kt sini adalah: Jgn putus asa dan berani mencuba. Jadikan kejayaan mereka sbagai pembakar semngat utk berjaya okay?

Anda boleh! Malaysia boleh! Baby boleh!! tidurrr.. zzzz... hihihih
assalamualaikum, see ya!
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape