Babi Punya Kulit

Oh my! Fashionista yang suka kan barang2 fake be alert pleaseezzh!

Sekarang ni kan rama yang shopping online je kan, main order2 je.. Kalau kena online seller yang jujur tak hapa lah, tapi kalau kena dgn seller yang nak untong je 24/7.. susah ler! Tahukah anda handbag di bawah ini, yang teramat lah larisnya dalam kalangan wanita amnya dan mak nyah khasnya, ada mengandungi kulit ba alif ba ya a.k.a babi.


Yeap, thas right.. produk2 fake ni lazimnya datang dari tanah besar China so, no wonder lah kan. Fake Handbag di atas ditemui dalam sebuah laman web "jujur" sebab dia bagitau apa materialnya. Umum memgetahui yang Chanel ni luxury item, sebab? mereka hanya menggunakan material yang bermutu. Kalau handbag di atas ni original dari Chanel, ia diperbuat dari lamb skin bukan babi skin. Hehehe.

So gals, kala nak merase jugak handbag mewah ni, carilah fake handbag yang menggunakan PVC atau PU atau plastik.. Janganlah cari yang murah pastu real kulit sebab pasti itu kulit babi. Kalau lamb skin seller tak akan jual murah2 ok. Use logic, avoid tragic!

Semoga kita terpelihara daripada najis2 berat dalam bergaya.
See ya!

0 orang roxxers:

Post a Comment

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape