Bumblebee Recycleable



Salam malam Jumaat buat semua ^__^. Malam ni saje nak share something osem dgn korang semua, thehehehehe.. Mesti ramai yang sukakan Transformers kan? Yup I'm a girl tapi zyra sangat suka Transformer lebih dari Barbie taww! Cakap banyak pun tak guna..layan jelah gambar2 kt bawah nih, hohoho. Kreatif yang teramat lah sangat.. susah maw percaya! Arghhhhh!! Macamne dia buat?? Tension aku nih!


Percaya tak figure ini dibuat dari kotak KFC? Demmmmmm...








Perghhh kalaulah berlambak manusia mcm dia ni, mau gulung tikar kilang Hasbro kt China. Ahaksz! Nak try? Gi beli KFC, jangan sampai dapat penerajang udahh.. wakakakaka! Tapi KFC kita kaler merah. So, sapa2 yang nak wat Optimus Prime (kekasih hatiku) boleh lah try test tengok! Sekian.

http://babydoll.girly.jp/wp-content/uploads/2012/02/image06_4.gif

17 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. kaaaaan? dh sejibik cm real punya.. huhuu..

    ReplyDelete
  2. suka transformer gak. awesome lah!

    ReplyDelete
  3. baiklah memang osem sungguh ini orang.. rumit gila nak buat dia.. paling penting orang yang buat nie mesti tahap kesabaran dia tinggi..hehe. kalau aida buat ranap semua.

    ReplyDelete
  4. sangat tinggi. Klau zyra, bukan jd bumblebee, jadi cekodok basi je nnt. huhuhu

    ReplyDelete
  5. laaa...ingtkan zyra yang wat...betul2 real..cm xcaye je drp kotak kfc..:)

    ReplyDelete
  6. @Ayumi, oh kalau lah zyra yang buat. lobang hidong ni tak taulah sekembang mana. ahahahk! Memang iklankan dlm semua suratkabar dlm m'sia :))

    ReplyDelete
  7. subhanALLLAH. menakjubkan @___@

    hebat kottt! woaaa.

    ReplyDelete
  8. wow, memang smart la bumblebee~ kreatif! like it!

    ReplyDelete
  9. hihi kan? wish i cud marry whoever yg buat neh. (sah2 la beliau lelaki kan kan? erkk)
    thanx guyz ^^

    ReplyDelete
  10. arghhhhhhhhh.. nak jerit!!! sangat lawo!! jari + gunting + otak seni..

    ReplyDelete
  11. heheheh, tension tol dgn org genius2 nih ^____^

    ReplyDelete
  12. style.kreatif.thats make people awesome.nice entry :)

    ReplyDelete
  13. hello... glad to visit here... Smile!!!

    Uniforms

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape