Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

Segmen ni sangat2 lah sesuai utk blog shaye yang dh macam forever alone nih.. huhuhu, sudi-sudikan accept me as your blogger friends kayyy! Comel..
Jom! join sekali, kalau nak join klik je kat doremon syomel tu, nnt terus dia bwk anda ke blog cik Leeza! ^_^


Wondering: macamna bloggers otai boleh dapat ribu2 followers. Shaye ni, dpt sorang pun syusyah! Bhowowowooo! nangis dgn buruknya, Ahakss!

15 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. Hai..lezza singgah sini and follow skali. thanks sebab sudi join and have a nice day =)


    p/s: xpa, pelan2 merangkak. banyak lagi kita boleh belajar pasal selok belok blog ni =)

    ReplyDelete
  2. singgah & follow dr segmen sama..

    slow2 la.. insyaallah nnt dpt la follower beriban.. hehe keep it up dear !

    ReplyDelete
  3. heheehe! terharunya dpt 1st komen :')
    thanx a lot, muaxxx3! :p
    teruskan memberi tunjuk ajar yea!

    ReplyDelete
  4. salam.. done follow.. dtg dari segmen yang sama.. follow me back yer :)

    entri terkini:
    http://rashoasis.blogspot.com/2012/02/kenangan-saviour.html

    ReplyDelete
  5. Asalamualaikum tuan blog :D

    Sy dsini hndk meng-follow + Bknlan dgn anda . Singgah sni yee ^^v

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  6. thnks folo cik lynn...cik lynn folo sni blk...=)

    ReplyDelete
  7. tengs follow sy. sy dh follow awak ^^

    ReplyDelete
  8. haiii dik,,balas kunjgn dan follow skali,,akak paham mula2 nk dpt 1st follower memg susah tau,,papepun keep it up,,neway cantikla blog nih,,akak je yg tk tukar2 template gi,,huhu,,jeles2

    ReplyDelete
  9. Hai, singgah dari segmen sama :)
    Follow awak, nanti singgah blog saya pula ya !
    http://lifeoftyra.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  10. Tengs all!! btw, done follow balik. Hehehe! ^^

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape