High Heels dan Jalang



Gudnyte semua! Malam2 ni tiba-tiba terasa nk cakap pasal high heels pulak, ahaks! Kalau bab kasut yang tinggi-tinggi ni kan, zyra suka wedges je. Sebab lebih stabil kot! Ngeeee ~ Kalau ke kedai-kedai kasut suuuuuuka sangat tengok kasut yang macam-macam jenis dan pesyen, sampai yang tak tercapai di akal pun ada! 

So, apa kaitannya dengan jalang kan? Ngarut je zyra neh, Sabo-sabooo macam ni, dulu-dulu la kan (tak tau la sekarang macamana) mak cik-mak cik kat kampung zyra kalau pakai kasut tebal-tebal sangat nnati kena cop Bohsia! Huhuhuhu betol la, sebab dulu tyme zyra kechik-kechik dan innocent lagi gitu, zyra tengok memang betul kasut tebal dan tiggi satu kemustian. Hehehe! Opps ada yang tak tau apa itu bohsia? Bohsia pompuan yang digalas jantan ke sana sini. Kalau sekarang, orang panggil minah rempit kot? Ntah le, tapi yang pasti satu gejala yang tidak sihat ye adik-adik.

Tapi bila dikaji-kaji balik, ada betulnya kot cakap makcik-makcik tu. Sebab sekarang model-model sexy dari barat amnya mesti pakai heels 7-8 inci tinggi, nampak lebih sexy katanya. Toing2.... Hurmmm, salah satu rules untuk dress like a bitch dan amat digemari para pornstar. Tetttttt! Tengok ajelah kt bawah ni, asal sexy je mesti kena kasut tinggi...


Haaaa.. Jangan pikir zyra tak senonoh pulak, hohoho sebenarnya tak nampak apa yang sulit pun disebalik Encik Troll tu, cuma tersangat sexy untuk tatapan umum. Heh! Ahhh tak kisah lah kan, kita bukan nak pakai kasut cenggitu pun. Gila lah kang tak pasal jantan-jantan idong belang ngikut kt belakang. Tak ke haru kan kan? Heels camtu kasi free pun tak nak, tapi kalau kasut kat bawah ni nak nak nak dan nakk!!

Please, sesapa tau tak kasut ni wujud ke idak? Huhuhu, flexible lah. Macam transformers gitu, I loooikes! Heels boleh jadi flat, genius! Pastu tengok pulak gadis-gadis gojes pakai pumps dengan jeans, meletop abis! Tapi tak berapa minat pumps-pumps ni, kalau banyak duit nak pumps dari Christian Louboutin kat bawah ni nak pakai bila berdeting dengan bakal boipren. Khihihihihi.... (berangan, berangan, berangan!)


Papehal pun, ikutlah keperluan diri kita. Kalau selesa berselipar pakai je selipar kalau suka bercapal pakai jee janji kita hepi kan? Yang ber'high heels' tak semestinya jalang dan yang berselipar tak semestinya tak jalang, Ahakssss! Mengarut-mengarut di malam buta best gak. Kbai
 

14 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. prefer flat.. hehe.. takut jatuh aje pakai heels ni.. haha.. tp ada gak pakai heels yg tinggi sikit aje.. x tau la brapa inci.. 2 kot? ;)

    ReplyDelete
  2. hehehe! sekali sekala nk rasa gojes. tapi tulah, flat is da best! selesa n konfiden ^^

    ReplyDelete
  3. nngehehehe.. jom lah try test tengok ;p

    ReplyDelete
  4. GBM lebih suka pakai sport shoes. selesa!:)

    ReplyDelete
  5. suka tgk org pkai heels tp x thn nak pkai lama2..sakit kaki hihi..

    ReplyDelete
  6. kan? cantik je tgk org pakai. gojes abes, bila seniri pakai aduh siksanya! huhu =..="

    ReplyDelete
  7. Fuhhh...sume high2 heels ! wawawawa...ciot2 jln nanti.

    ReplyDelete
  8. kakakakka! aku pon suka, harap sgt die jadik boipren :))

    ReplyDelete
  9. perghhhh
    sukeeee blog ni
    blog paling cool yg pnah tgk!!!
    cayalah!

    hehehe
    *suka semua katun2
    mcm mane nak buat ek? ajar3 d:

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape