Troll Attack!

Assalamualaikum y'olls!

Sekarang ni internet joke cukup fofular dengan meme atau troll kan? ^_^ cik baby cukup suka dgn rage comic yang terdiri drpd character2 meme nih. Gambar biasa pun boleh jadi lawak bila adanya troll face, cereal guy, foreveralone (sian dia), dan macam2 lagi! Yang bestnya, orang buat rage komik ni utk menggambarkan sesuatu yang pernah dilalui in everyday life dan ada pulak joke yang buat kita terfikir "ya x ya jugak kan". Kena pulak kebetulan benda tu pernah jadi kat diri kita jugak! Kat bawah ni rage comic yang cik baby wat dan sentiasa terjadi tiap kali lucky draw (x penah lucky)

Untuk lebih banyak meme joke boleh lawat DamnLoL.com ataupun laman mukabuku OLRPHT. Pastu kan kalo rasa2 nk buat rage comic anda seniri boleh lah jenguk2 page ni:

quickmeme

memebuilder

ragegenerator

Ohkeyh, lepas ni boleh lah kongsi2kan pengalaman lucu atau kisah2 korang dgn lebih menarik! Ooooohhh I just love Mr Troll!

0 orang roxxers:

Post a Comment

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape