Geng Blogger Sengalllll!

Apekah? apekah?? Hek hek rilek-rilek, aku just nak tunjuk muka-muka blogger yang tak asing lagi dalam dunia blog ni, blogwalking lah ke blog manapun, musti terserempak dengan kesan-kesan tapak kaki, tangan dan hingus diorang kat shoutbox, hak hak! Termasuklah aku pong, errr..

Okeh okeh, pada 17 Mac 2012 yang lalu, keamanan Berjaya Times Square telah diganggu gugat oleh sekumpulan kanak-kanak riang separuh masa. Seyes aku tak terasa atau tak hingin pon nak bershopim time tu even aku ni pantang nampak sopim mall.. Kenapa? Dapat jumpa ahli Geng Blogger Sengal (GBS) telah melumpuhkan napsu aku untuk sopim wehhh. Huh! betapa ohsemnya dorang ni. Cakap byk pun tak guna, layan ajeee 


Letih menuggu tok ketua kampung GBS dgn konco-konco beliau, mencekik dulu larhh! nom nom nom


ecececeee, malu-malulah kunun time ni, hakss nebes tak abes lagi jumpa dgn retis lah katakannn >,<


Haishhh, dah abes lunch pun Tok Ketua belom sampai, mencekik cookies si Nabiel Faan pulak. Seyes sedap cam Famos Amos gitteww, nak order korang g page dia. Aku bukan waitress. Agagagagaa.


Lai lai lai! 3 seploh 3 seploh, ahakss! Antara jejaka terhot di GBS kunun-kunun, sedang menuggu tongkang untuk pulang ke tanah air memasing, korang memang osem :p


Aku tawu korang tak puas lagi nak tengok bloggers jantan kan? Nah amek ni, tatap puas-puas. Err dilarang print yeaaa. Khahah.




Wheeee! Kamilah sebahagian daripada GBS yang osem! ^^v
Gambar yang dicedok dari Tok Ketua Afzal. Sila terjah belog beliau reramai sekarang!


Haaa ni la dia Tok Ketua GBS yang kacak bergaya (kipas laju2). Juga dikenali sebagai Ahmad Shinchan dan donut asmaradana, menyelerakan tak? hak hak!
Ohooo dah tengok rupa baru kelam kebut nak klik link ke blog dia kan? Dasar mata bola keranjang, huh!


Aha, yang ni baju rasmi GBS. Ada baju ni baru boleh masukk zoo Taiping.
Best memory with Zafira Othman ngan Korn El Jr :)


Huk huk hukkk mekasheh Korn, kalo takda mamat nih ntah-ntah aku sekarang belom balik-balik lagik dari Times Square. Jasamu tetap ku kenang Korn dan errr sapa nama kawan ko aku dah lupa :p
   

21 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. awesome!!!!
    next gathering kite jmpe lagi ek.. :)

    ReplyDelete
  2. keciwaaa, xdpt jadi first. kak ieyla ni sibuk laaaaa ! menchik gua :P

    ReplyDelete
  3. terbaik korang semua penduduk GBS mmg ohsem

    ReplyDelete
  4. sedey tak dpt join korang!!tacing!!next time nak kena pegi la cenggini..nak jmpa tok ketua kahkahkah

    ReplyDelete
  5. hanya mampu tersenyum tengok kegembiraan semua...semoga kita terus kekal sampaibila2 yew...ada masa wat lg benda nie insyaAllah akan turun sekali..^^

    ReplyDelete
  6. heee! nak wat panjang2 lg tp dh x sesabar sgt, hakss. xpe, pasni leh hapdet kasik bloggers laen tengok :)

    ReplyDelete
  7. yeahh... aku bace gak ni... demi zyraroxx... Hehehe... terharu entry ni ade pict aku.. ahaha...
    membe aku nama alip(yg pendek2 tu) dengan haziq...
    cemane ko edit pic2 ni sumer.. semart seyh...

    ReplyDelete
  8. unutunglah...
    gambar ngan gua x de..

    tacing lah oiiii..

    btw maceh kengkatak tuh cumel.. :)

    ReplyDelete
  9. AMBOI.. MENARIK SUNGGUH BLOG NIH..:)

    SLM KENAL YE..:)

    ReplyDelete
  10. wahh. selamber je hang kata kami blogger jantan.. agak kasar disitu ya. hahhaha.. :D

    ape Pon best kan gath kali ni.. terbaiK!!!! :D

    ReplyDelete
  11. nanti DRC nak joing bole???? ^^

    ReplyDelete
  12. hehehe, boleh aje, the more the merrier ^__^

    ReplyDelete
  13. ni lagi 1 entry rsa pura2 xnk bca je..hihihi.best2

    ReplyDelete
  14. ni mesti baru kenal shawn ni... ehh ? muhun mentabah wa stalker dari mula..keh3

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape