The Rock Jadik Hercules Pulak


Hye reader(s)!! Dah agak lama jugak guwe enggak nonton movie. So far, takde yang best pon kat punggung wayang.. Kakakaka! Dengar khabarnya si Dwayne Johnson a.k.a The Rock tu nak berlakon filem epic lagik iatu Hercules. Actually cite ni dah keluar dalam pelabagai versi dah, versi kartun dibuat oleh Disney (aku sempat baca dalam majalah Mickey Mouse je zaman muda-muda dulu). The Rock ni dah penah jadi Raja Kalajengking lah, Bapak Tunggal lah macam-macam lagilah, malas nak list kan, hahahakk. Untunglah kan ada body berketul-ketul cam kerbau balar, leh dapat watak yang dussyumm dusyum!

Aku tak suka sangat pon, lebeh suka John Statham (The Transporter) Ahaksss!
Filem epik eh? Errr Tak berapa minat sangat, lagipun pusing-pusing cerita adaptasi ni mesti hampir sama jewww kan. Filem epik Malaysia, Merong Mahawangsa tetap menjadi pojaan hatiku sebab ada Stephen Rahman... Keh keh keh, dasar pompuan mata bola keranjang! Weee.

Papehal pun, kepada peminat cite epik dan fans encik The Rock, tahan dulu napsu tuh sebab pengambaran pilem neh baru nak setat bulan sepuloh ni, ulang suara: bulan Oktober 2012 ye cik abang kakak.. Ahaks! Setat pun bulan sepuloh so mintak ambik paham lah bila pulaknya keluar punggung. Opss :p

P/S: Cerita Hercules berkisar pasal ketuhanan omputeh, pastikan iman dan akidah kuat sebelom gi nengok, kalau budak-budak tanya explain elok2.

2 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape