SEGMEN NASZ:JOM KENAL BLOGGER


Hi semua, hihihi cam sopan je aku harini kan? Harini aku ingat nak join satu segmen lah. Kiranya boleh dikatakan Spontaneous Thursday la kan sebab tetiba je aku tergerak nk join :) Hahahha motiff? Motifnya saja suka-suka dan aku dapati syarat-syarat penyertaan tu tak mengada-ngada atau bajet howt cam segmen-segmen lain yang aku sekilas pandang. Takdenya nak suruh orang folow ke, like ke what so everrr, just jawab soklan simple jew. Sangat sesuai untuk yang nak kenali blogger dengan lebih dekat tu, ececece :p

Korang pong nak joing? Ce klik kat incik penganjur berbaju merah tu, awww

Okeh, sekarang time untuk jawab soklan cepumas, kih kih kih

A. Nama Penuh Saya?
Siti Nazira Bt Mohd Jusoh

B. Nama Panggilan Saya?
Zyra/Baby/Adik/Hoi

C. Sejak Bila Saya Berblogging?
Buat blog tahun 2009, tapi aktip hujung tahun 2011 :p

D. Url Blog Saya?
http://zyraroxx.blogspot.com/


p/s: Moh le kite meramaikan mejlis ;)
p/s lagik: Segmen ni dibuat harini ditutup pong malam ni 29.03.2012 @11.00 p.m.

34 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. salam..singgah dari segmen yg sama... :)

    ReplyDelete
  2. hye @deqla manjew :p

    sadap lu dilang, hahahah!

    ReplyDelete
  3. baby baby baby o0ooouhhh
    nyanyi lagu justing bibir jap

    ReplyDelete
  4. hahahhahah memasing meng wooff woff shaye kaaaan :))

    ReplyDelete
  5. salam kenal. dah follow awak.

    thanx sudi join segmen ciput saya ni. hehehe.

    ReplyDelete
  6. hehehheh, tade hal. Simple je, i loikes! ^^

    ReplyDelete
  7. As salam..singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal.

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  8. BW dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  9. dah lama tak join segmen abg nasz ni..

    ReplyDelete
  10. salam kenalan,
    datang dari segmen yg same..

    http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html


    syieda,

    ReplyDelete
  11. list kumpulan dah keluar. sila mula terjah ye?

    list boleh tengok kat

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/03/jom-kenal-semua-blogger-ini.html

    ReplyDelete
  12. hai . dtg dri segmen yg sama . salam kenal . feel free to visit me back oke ;)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  13. Follower ke-555 dari segmen yang sama! Nice blog! Will come & visit again! Btw, jom kenal2! ^_~

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  14. Hye! Jenjalan dr segmen yg sama...Feel free to visit n do follow k! thanx

    http://izzdfarish.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ekjozbuluh

    ReplyDelete
  15. alahai alahai alahai.
    tak sempat join ! duhhhh !

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan ^^
    singgah dari segmen yang sama..
    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html
    *jgn lupa follow saya balik ^^

    ReplyDelete
  17. dtg dari segmen yg sama n dari kumpulan 3 terjah sini hehe...

    free time?
    visit mine k.

    ReplyDelete
  18. hai zyra! dtg terjah dr segmen sama!!jom join segmen tira! bloglist & change blogfeed for april! kalau bertuah boleh dpt topup free rm20! jom terjahhh!! http://tirana91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. blogwalk dari segmen yang sama :D jemput2 dtg ke blog saya!

    latest: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/03/global-march-to-jerusalem.html

    ReplyDelete
  20. thanks guyzz n galzz! salam kenal semua, takmo sombong2 taww, wheee ^^

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan ..
    singgah dari segmen yg sama ..
    thnxx sbb follow ..

    ReplyDelete
  22. rajinnya dia join segmen ni. all the best!

    ReplyDelete
  23. tengs follow . follow sini balik :)

    ReplyDelete
  24. sggah bw sini dari segmen yg same http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html .. jenguk2 ke blog saye ye..maseh^^

    ReplyDelete
  25. happy blogwalking

    dari kumpulan 7 no 70

    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Shiema singgah sini dari segmen yang sama. Sorry lambat blogwalking disebabkan haritu Shiema ada final exam. Apepun, jemput singgah dan jangan segan silu follow blog Shiema ye (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-nasz-jom-kenal-blogger.html

    ReplyDelete
  27. Akak jalan2 ke sini. Happy blogging

    ReplyDelete
  28. Datang dari Segmen yang sama..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape