SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84



Ahem ahem, takmo gosip liar okeng? Ini bukan gambar boipreng aku mahupun album terbaru Zamani Slam, ini sekadar gambar hiasan dalaman. Ehh ehh tak takkkk!! Hahahahah ni banner untuk segmen Blog Pilihan Zamani 84 yang bakalan menutup tirai besinya pada 24 haribulan April 2012 ni. So, tunggu apa lagi??? Joing lah cepat sementara stok masih ada! Ahhh takkan nak suruh aku lak yang watkan entri untuk korang, banyak cakadakkk, kemain ngengadanya :p

Hapa? Hadiahnya? Ohhh sangat lumayan, korang mungkin terpilih jadik bini beliau, eh yang laki mungkin terpilih jadik tukang kebun separuh masa. Hek hek hek! Nama pon segmen oihh, bukan giveaway nk adiah bagai. Eh ehh banyak bunyik lak dia, dah dah rentikan la nengok gambar tu lelama.. join jom! Klik kat gambar tu yee. Amboi laju ajee, korang memang kan, pantang nampak lelaki berdahi licin! :p

P/S: Rajin betul aku join segmen memalam ni bertemankan lagu 'fire on the rain'
  

15 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. As salam...

    Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

    ReplyDelete
  2. dtg dri segmen same.... =D
    Singgahlah blog sy ye....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  3. da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

    ReplyDelete
  4. salam sy singgah bw dari segmen same,,jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh^^

    ReplyDelete
  5. dear..nk tnye boleh?kat mne u ambik within(nak lagi?sini sini) blog yang kat bwh tu...cute sgt.petak2 cm 2

    ReplyDelete
  6. salam...dari segmen yang sama. done follow u,dont forget to follow me back

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  7. hi pka pon join tau.
    jom pegi blog pka :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    terima kasih..!!

    ReplyDelete
  8. weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

    btw, salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  9. BW dari segmen yang sama.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  10. Jalan-jalan BW.. tinggal jejak..

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    *maaflah ayat copypaste.. :)

    ReplyDelete
  11. Biarpun lewat menerjah,..
    Ku teruskan jua^^

    *Sorry copy paste je^^

    Bukan copy paste:
    Lawa template^^

    ReplyDelete
  12. thanks guys! sorry klau saya pun lambat bw menjenguk rakan2 :)

    ReplyDelete
  13. Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme ^_^

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape