Spontaneous Thursday - Haters Gonna Hate

MakCik Anon,

Aku tak suka jadik cam budak2, tapi aku nak tulis entri kebudakkan sikit malam ni, pertama dan terakhir.

Dan aku nak tekankan sekali lagi aku tak suka hipokrit, sangat tak suka. Kalau dipaksa suruh sentuh babi atau kawan ngan orang hipo, aku rela sentuh babi. At least babi boleh disamak.

Aku tapenah paksa sesapa datang blog bebal ni. So jangan nak rasa berat hati datang. Ini bukan blog yang puji memuji eh awak comellah, cun lah, cantiklah, lawalah. Ini blog orang yang JUJUR, menulis apa yang dirasa. Kalau rasa tak selesa nyah saja, tapayah nak ambik hati dengan ayat manis sebelum berambus.



P/S: Sepatutnya Spontaneous Thursday harini nak cerita pasal kasih sayang, sorry pada yang suka blog ni, pasal anon 2 3 ekoq, aku tadapat nak tunjuk kaseh sayang kat ampa semua, ok nanti aku kaver balek eaa :)

16 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. anon = nothing but trouble ble ble .

    ReplyDelete
  2. Ohh...ini kisah anon yang memberi komen entah kemana?

    So, sentiasa bersabar. Itu cabaran untuk membuatkan kamu terus berblogging. salam

    ReplyDelete
  3. nape ni weh?ape jadik ngan ko ni sejak aku bz dan kurang bg kasih sayang lately?

    ReplyDelete
  4. huhuk, tu la kurang dr kasih sayang tok ketua anak buah terumbang ambing :p

    ReplyDelete
  5. yup,,,bagus jadi jujur...tu yang dicari..hihihi

    ReplyDelete
  6. dalam byk2 blog, aku paling jeles dengan title sidebar blog ni...

    ReplyDelete
  7. tu jujur ke idok xavira? :p

    macheh azee sebab memahami ;)

    oh, ko la yg dengki ngan aku kan korn :p

    ReplyDelete
  8. hey baby, chiil! hehe. bak kata u kan, 1 blah, 15 datang. apedehal? hehe

    oh hai! hehe :p

    ReplyDelete
  9. haha ..pasai apa duk marah marah ni..xmo marah2..senyum2 ...chill ...weee

    biar orang benci kita ...kita jgn benci orang ..sbb mungkin orang yang kita benci tu tuhan sayang --- ikuh a.k.a manusia mulut manis ..haha

    ReplyDelete
  10. jgn mrh2....nty gua hadiahkan deodorant yg baru jer gua pakai...

    ReplyDelete
  11. yeah ada b**i! konpem hari ni hari binatang tu. konpem.

    ReplyDelete
  12. mgkin 'anon' tuh sbnarnyer cik ainon...siape cik ainon?




    shingga ari ini.tiada sape pun yg tau...misteri cik ainon...

    ReplyDelete
  13. dah2 jgn marah yew..anon tu dtg sebab blog baby dh hebat dia jeles lettew..

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape