Demam Transformers 4


  Ini entri carigali. Hujung-hujung minggu ni tatau nak buat apa. Nak gali hidung, sungguh kurang sopan rasanya. Puas ku gali gali gali dalam draft, eh tercicir pulak satu entri. Ahh tak kira nak post jugak walaupun dah expired!


Sapa sini suka Transformers (TF)? Okie, kita geng gimme five! Tetiba aku diserang demam, bukan demam kepialu lah, thanx sebab amek berat, ekekeke. Tapi demam rindu kasih sayang pada ex-boyfriend aku, homaiii sapakah ex aku yang sangat tak bertuah tu?












jeng



















jeng



















jeng...

















Caaaaakk!



Mohon tup mulut semua, amboii kemain, tau lah ex aku ni comel nak mati kaan. Hadoi entah bila nak kebah demam rindu ni. Tetiba dapat berita gembira yang TF 4 akan dikeluarkan, wah eksaited! Bila akan ditayangkan?











jeng
















jeng














pesen entri kali ni mesra scrolling kan?





















Transformers 4: Rise of the Galvatron
Coming Soon This
29 Jun 2014



Nampak gaya lagi dua taon baru kebah demam aku. Dah boleh masuk Books of Records demam tenpanjang di dunia. InsyaAllah kalau aku masih bernapas di mukabumi ini, akan ku tonton sampai nambelas kali. Lagi dua tahun??? Wadehekkk, Sabar zyra sabar, hufff hufff. Agak-agak kan sempat tak nak buat anak dalam tempoh tu? Nanti boleh tengok sesama, awwwwww sweeettt.


Motiplah Paramount Picture ni peram lelama sangat. Peram sikit2 pun box opis jugak kan. Ehh ada yang kata aku nipu pulak. Ce tengok muka aku yang ineseng ni, ada tanda2 penipuan keh?


Aishhh tapecaya jugak? Dasar ati batu belah batu bertangkup betei korang ni. Michael Bay senirik yang kompomkan pasal ni kat aku, siap face to face lagik tahu. Tak caya jugak?? baca ni! huh! Srooottttt, sedut ingus. Tacing ni korang tapecaya aku, ekekeke gediks.


Ada ura-ura mengatakan yang Shia LaBoeuf, watak Sam Witwicky dan bebrapa watak lain tadak kali ni. Huuu saspen saspen. Tak kisah lah, janji Megan Fox yang bajet2 hot tu tadak. Eksheli, pilem ni kalau tadak pompuan seksi pun tarak hal. Orang nak tengok robot tu yang penting. Dalam kartun asal pun mana ada pompuan nempek kan, kalo nak nengok gak pepuan seksi bek pi tengok pilem porno je lagi besh.


Ramai yang berharap agar kali ni watak jahat biarlah dari kalangan Decepticon, tamau dah watak jahat Autobot yang pembelot macam Sentinel Prime dalam TF Dark of the Moon yang lepas. Huuu tak best, ramai yang kecewa dia punya ending temasuk aku. Yelaa, ingatkan Sentinel dengan Prime nak bersatu, kemain eksaited. Rupa2nya Sentinel mati di tangan Prime, tacing siot.


Hahaaha terover pulak aku, anyway hope TF kali ni jauh lebih best dari yang sebelumnya. Aku setia menunggu kau, Optimus Prime. Aku masih mencintaimuuuu (motip?) Benar apa kau ucapkan dulu, takkan mudah ku lepaskan kamu, aduh aduh mana tahan batinkuuu. Ehh termenyanyi pulak. Ce teka lagu apatu, peneka yang betul akan bawak pulang seekor optimus prime dari aku, kekeke.

More than meets the eye :)

21 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. hehe. kirim salam kat ex tu

    bdw lagu last tu lagu tiga kupang kan? :p

    ReplyDelete
  2. ehehehehehehhh :">

    pandai2 nah optimus prime seketoi! ^^

    ReplyDelete
  3. eh, knapa ni?











    hahaha....







    eh xde org lain ke yg komen 1st..? hai sham razali.. hahaha.. *motip









    mesra scroll kan....







    lagi dua tahun, dah beanak pinak la ko bawak anak2 tgk wayang skali... muahahha......






    mekaseh

    ReplyDelete
  4. ahahahahahah! komen paling siot je korn! :))

    ReplyDelete
  5. pandai awak buat kartun nie yer. ajaaa la :D

    ReplyDelete
  6. erm.. x minat tpi kalau tuan blog ni nk blnja g tgk wayang, ok je. set masa and tempat eh :P

    ReplyDelete
  7. eheheh, cemano nak ngajar ni, lukis je cm lukih atas ketas kot cik lilis, hu


    hemo2 cik tikah, bulih2 nnt bwk kucen2 sekali join :p

    ReplyDelete
  8. 2014? lambat lagi nak nengoknya adoyai

    ReplyDelete
  9. -_____-


    chinta tiga segi!

























    aku hrp shawn bkn robot...

    ReplyDelete
  10. wahahaha! saya seorang pencinta yg setia, eh :">

    ReplyDelete
  11. dudel tu cute.
    mohon lukis kan gambar chemay seketul duaaa.
    muehehehe
    :P

    ReplyDelete
  12. hahaha... giler ah awk nie.. tengok transpomer nanges... kui3... sweet sikit disitu :p

    ReplyDelete
  13. eleh... dy punye optimus prime pun kiut pe :P

    ReplyDelete
  14. tak minat transformer :( haha

    ReplyDelete
  15. transformers..oh bumble bee yg comel..;p
    p/s: awat comey sgt kartun tuh..hmmphh*geram^^

    ReplyDelete
  16. <-- setia dengan bumblebee saia :PP

    ReplyDelete
  17. wahhhhhh *sambil mulut ternganga

    ohsem habes lahhhhhhh

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape