Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam



Selamat pagi.

Muhun amik perhatian bahawasanya ni pest time gua buat entri pepagi, harap eksaited. kahkah.

Tapi entri yang tak macam entri sangat lah sebab lebey kepada segmeng, muehehe. Actually gua ni sejenis blogger yang susah nak joing sekmeng. Tapi gua tertarik nak join Segmeng dari MerepkGila sebab beliau memang gila, kuhkuh.

Dan, dan gua jugak nak mengesat hingus hijau kat lengan2 baju lu orang sebab gua tertacing, tacing sebab dia meletakkan gua sebagai blog feberet beliau, sobs sobsss sroooottt.

Dan dan sebab banner segmeng beliau cumil yang amat, sobsss 

>>>> Klik lampu liplap atas untuk joing 

Cengcara nak joinkan diri:
Buat satu entry " Jom tingkatkan followers sampai lebam " -letak banner kat entry
 Letak jumlah followers korang * yang sekarang * - terpulang nak printscreen ke hape ke .
 Letak link entry yang korang buat kat dalam kotak komen di bawah ni .
 Last , follow blog wa *malu* - semua peserta akan difollow back .



Wah gua hanya mampu kopi pes syesyaratnya, mueheh. Maklom la pagi kaaann :3

okeh, berikut merupakan jumlah folower gua pada tika dan saat ini:

1917 orang makhluk tuhan paling seksi

Dah kenapa bersejarah amat gambar gua dia atas? Sebenarnya tahun 1917 merupakan tahun yang penuh bersejarah sebab gua dilahirkan pada tahun tu, ehh gua dah layak dijadikan patung lilin lah kalau cenggitu. Nanti gua usulkan pada pihak pengurusan Muzium Tussauds, London.

Malas gua nak senaraikan sejarah2 pada tahun tu bimbang sejarah mungkin berulang, kehkeh. Gua petik dua (2) sejarah yang menarik untuk diketengahkan sudaa *malas nak mati tanak ngaku :3

Pada taon 1917 Walt Disney telah mengraduatekan diri beliau dari Benton High School. Jangan tanya gua sekolah tu di mana, yang pasti gua bukan sekelas dengan beliau, gua kelas 3 Chempaka manakala beliau kelas 4 Dahlia, kahkah.


Dan dan dan pada taon 1917 jugak Raggedy Ann doll telah diciptakan hasil percambahan biji benih MK Syahir dengan pasangan beliau iaitu (nama dirahsiakan atas faktor keselamatan). Natang apa ragged ragged ni, ngahahah sejenis spisis anak patung kain benang bulu gua kira. Gua dulu ada satu, kaler pink. Gua tanam beliau hidup2 atas dasar warna beliau itu.
Yang ni versi awal gua kira, haram tak kiuts miuts langsung
Ngahaha, jadah gua termelalut dan terlanjur jauh ni, muhun pimpin gua kembali ke pangkal jalan yang benar. Kata2 terakhir dari gua:
Jangan nak baloq liat sangat
Gua kira entri segmeng gua lah yang paling ke laut berbanding entri blogger lain, harap penganjur tak mark gua sebagai spam, kuhkuh.

24 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. kah kah kah apa kainya dengan gua -___-'

    ReplyDelete
  2. nak jugak buat segment.


    minum petang bersama shawn razaleigh. ex ketua kelas 3 Bunga Raya

    ReplyDelete
  3. Muahaha , okay done . Actually wa dah lama follow this blog since beberapa abad entah , muehehe. Jemput blogwalking yaw di blog peserta lain untuk tingkatkan follower dan traffic . Yeahhhh zyraroxxx ;p

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk very nice tau:D

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. Salam, singgah dari segmen yang sama..follow juga..haha, the best lah entry ini.


    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  6. done follow you.. jemput follow boutique diyana and like facebook saya.... :)

    http://boutiquediyana.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  7. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  8. sy pollow dr blog merepekGILA....hit me back yaww

    ReplyDelete
  9. Hai resz datang follow sini, hope follow resz juga ya :)

    http://heregoesnureese.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  10. jalan2 dr segmen yg sme n da follow.. jom terjah blog Cik CM.. :')

    http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    p/s:segmen plg bersejarah prnah tgk.. hahaha

    ReplyDelete
  11. Hi.. datang dari segmen yang sama.. yuyu follow sini.. come visit my site.. http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  12. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  13. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  14. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  16. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  18. as salam,

    dr segmen yang sama

    http://my-adam.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    #1967

    ReplyDelete
  19. done follow.. follow me :D dari segmen yg sama :D
    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  20. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  21. singgah cni & follow
    jom ke blog saya.. :)

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  22. done follow u..jgn lupe singgah and follow blog na.. :D

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  23. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ! =))

    like fanpage FL Bloghouse or follow twitter untuk update terkini. tq ! ^^,

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape