Freaky Friday: Misery



harini di opis.


































bukak pc seperti biasa




















seselesai tugas, ingat nak melukis



















































tak jumpa software yg diinstal






















oh, ok. dah diremove softwarenya.







































akhirnya.....


































microsoft paint tool


































ouh, di sini apapun tak bole.

19 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. tetap kiut n identiti zyra still ade..hehe.. sabor jek lah.. :)

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. nampak bezanya.hehehehe.. kurang cute seperti kebiasaan.. cepat2 lukis lagi...

    ReplyDelete
  3. Nak menang shawl, topup, blog edit, doodles, lampu menarik dan pelbagai lagi? Join here!! http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html

    ReplyDelete
  4. pakai apa pun lukisan ttp comel kan..wuhuhu..

    ReplyDelete
  5. cantik ko lukis kambing

    lukiskan aku satu buliihhh~

    pelishhhhh

    ReplyDelete
  6. Tetap ada ruppa kartun tu.. Kalau MM guna software hapo pon tak boleh.. Bhahahaha..!~~

    ReplyDelete
  7. ok lagi lah tu ada jugak rupa.. kalau gua buat silap2 jadi bentuk lain.. haih memang tak berbakat langsung gua bab melukis nie.

    ReplyDelete
  8. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

    ReplyDelete
  9. sejujur nya huduh, ok tu tak cukup jujur lagi. hahaha

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape