Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

Dah berkurun rasanya gua tak join segmen ni. Sekali sekala nak jugak join, merapatkan silatorohim katanya. takdela orang kata zyraroxx tu sombong kemainnnn.

Gua join segmen si Yaya ni pun sebab syaratnya senang dan tak banyak kerenah nak suruh buat itu ini sampai muntah darah gua membacanya, kehkeh.

kalau berhasrat nak join sila raba-raba banner ni. ini satu paksaan, muehehe!


Gua ni dah macam gila followers kan sejak akhir-akhir ini? Kahkah, sapa tak suka followers weh? Sapa tak suka? Bohonglah kalau cakap tak suka tu, tapi dalam hati nak jugak followers beribu riban kan? kan? eleh tayah nak kencing gua la brader, kehkeh.

Ok, daripada lu baca ayat-ayat gengster gua yang seterusnya, baik lu pi balik ke dashboard dan taip entri untuk join segmen ni. Buat permulaan folo lah gua dulu, tak gitu? muehehehe.

Ohoi, segmen ni sampai 15/02/2013 jep, so jangan dok ralit peram entri dalam draft je tak publish publish kang melepassss followers ribu riban :p


gila followers is better dari gila talak, ehh.

22 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. hye dear!
    singgah dr segmen same.. folo u - DONE!

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  2. hai..singgah cni dari segmen yang same..sambil follow + BW + komen sini ;) keep in touch ye.. if sudi jom la follow saya balik

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  3. hai dr segmen yg sama. dah follow sini. follow back please? *-* (hahaha muka tak malu)

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  4. hi.. dari segmen yang sama..
    follow me ya !

    http://datinirawmk.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-followwer-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  5. salam,dri segmen yg sme.. thankz follow me.. done follow u back :)

    http://arrienlove.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Hye ! Fasya pun dari segmen yg same. Nice blog. Done follow. Follow fasya balik tau :) http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan :)
    Ros singgah sini dari segmen yg sama :) membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  8. salam..cntik blog ni.....cmner nk buat yer? bole ajar tak? jemput ke blog akak http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. lepak sini , sambil follow awk . nice blog . suke sgt !

    ReplyDelete
  10. done follow #2441

    datang dari segmen y sama :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama..done follow sini.. jum singgah.. :)

    http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  13. bls knjungan dari segmen yg sama..dan follow..

    ReplyDelete
  14. Saya datang jenguk,, jom jenguk saya juga...

    http://inazalina.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan :)

    http://www.miminasir.my/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  17. do follow back , dari segmen yg sama .

    http://hani-allaboutme.blogspot.com/2013/02/segmen-aswan-azmy-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  18. hai..i folo u...:) folo folo me back..hehe

    http://ayuzulkefli.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape