Salam Aidilfitri Dari Zyraroxx

Tinggal lagi berapa hari je Ramadhan nak tinggalkan kan kita, sobs.

Dikesempatan ini gua menyempatkan diri nak ambik kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada semua pembaca, pemerhati, dan semua semua lah yang kenal gua, ewah.

Di sini gua nak tekankan jugak bahawa "batin" merujuk kepada kesalahan yang bukan zahir, maknanya salah yang kita tak sengajakan, atau tak tahu pun kita buat salah. Bukan merjuk kepada "nafkah batin" pun =.=

Eksheli Aidilfitri tahun ni tak rasa sangat kemeriahannya. Tahun ni adalah tahun kedua gua beraya tanpa ayah bonda. Alfatihah buat mereka. Syukur gua tak sendirian sebab dikurniakan empat orang abang dan empat orang kakak, weee gua yang bongsu (sila jeles). Dan dan dan jugak dikurniakan seramai 18 orang anak buah (ok, kopak) wuwuwu.

Edit secara carca marba, maklumlah di opis ni bukan ada sebarang software potosop T_T

Gua hulurkan tangan dari jauh andai ada salah dan silap, terkasar bahasa sepanjang penulisan gua, kalau ada perkara yang buat lu terasa, atau apa-apa jelah yang buat lu orang tersinggung. Semoga lebaran kali ni membawak seribu makna buat ampa semua, insyaAllah :)

Kepada yang balik kampung, gua doakan perjalanan lu dirahmati dan dipermudahkan olehNya. Jangan lupa baca doa naik kenderaan:

contohi lah Leman



makin tua makin tak meriah =.=

30 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. selamat hari raya jugak utk hang naa,, maaf zahir dan batin jugak walaupun kenal tak lama.. moga bahagia dengan si dia selamanya.. cek pun panjangkan tangan cek nak salam ngan hang di sana,,,, cup cup,, kish sikit,, haha

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya!!! tak sabar nak dapat duit raya daripada lu. hahahaha :P

    ReplyDelete
  3. a'ah selamat hari raya dr aq jugak ye..salam kenal naa, :)

    ReplyDelete
  4. Salam Aidilfitri in advance utk ang Zyra =) nnt raya first p la ziarah pusara arwah mak n ayah..smga roh mereka tenang dan aman kt sana..tamo sedih na..nnt jgn lupa tuntut duit raya dr pak shawn anjasmoro..ekeke :p

    P/S: I love you..hee.. Kad raya wa dh hantaq..tggu naa..kalau posmen rajin dpt ler before raya..hikhik

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya, Al-fatihah kpd kedua ibu bapa awak ^_^

    ReplyDelete
  6. nasib lu terangkan yg Batin tuh sbb ade je yg gatal bila kita ckp 'Maaf Zahir Batin yea!' Erggghh !

    Btw , selamat hari raya awookkkkk! ^^

    ReplyDelete
  7. kad raya gua mn..??

    pos cpt ke 2-b24 pangsapuri alpha arena, jln putra perdana 5/1 taman putra perdana 47130 puchong selangor.

    hahahahaha

    nk jugak.. ;p

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya, maaf zahir... dah mcm tergantung sudahhh =.='

    apapun kosong, kosong. rasanya aku takde buat dosa dgn ko pun =.='

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya juga buat awak.. ^^
    Follow sini hihihi ^^

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya. wah biasanya gambaq kartun ja mncul, and entry kali ni ada gambaq owner blog.

    p/s: bagus leman tu.

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya maaf zahir batin...hukhuk...:D

    ReplyDelete
  12. singgah sini :)
    selamat hari raya!
    *eh sama lah kita!tp saya ada 4 orng abng n 3 orng kakak n 1 orng adik lelaki :3 hik hik..sye anak ke-8 :D
    *syok kan raya keluarga besar? ;)hehe

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya bb maaf zahir batin..bila gambaq kat kad raya tu nak berdua? hehe

    ReplyDelete
  14. Selamat hari raya dan sorry andai ada terguris / tersalah kata walaupun baru 1st time kita f2f. hope to see u around yeah sweetie. drive safely esok.

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,
    singgah sini mau komen kat blog ganaih dan cute nih.

    Selamat hari raya di ucapkan,
    nanti sedekahkan al-fatihah untuk arwah ibu bapa dan yassin.
    maap zahir batin ye. :)

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya zira, maaf zahir batin jgk ye. Taking care pls raya ni..

    ReplyDelete
  17. silamat ali laya xiraroxxxxxuhhh. nak wet ayeee *bajet comey sat

    ReplyDelete
  18. Taqabballalah minna waminkum . Selamat Hari Raya kak Zyra. Maaf zahir dan batin. Haha rasa itu hari dah comment XD kihkih tak publish la ni :3

    ReplyDelete
  19. memang bener, makin tua makin tak meriah... huhuhuhu

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape