Anak Ayah (6 Gambar)

Gua tak tau pompuan lain macamana pendapat depa mengenai attractivenya seseorang lelaki. Tapi bagi gua, lelaki tu attractive  bila dia bersama budak kecik. Tak kisah lah bersembang ke, bermain ke. Dan satu lagi bila dia tak malu jalan pegang tangan mak even dah tua bangka pun. 

Just, sweet :)

Tambah lagi sweet nak mati bila ayah melakukan aktiviti dengan anak-anak kecik, terutamanya baby. Omgoshhh geremm! tapi sabaq sat, somi orang kaaaan. khakhakha. Harusss gua kena lempang jugak dengan isteri orang nanti :3

Gua tak mau cakap banyak, just enjoy gegambar 'bapak borek anak rintik ni'

olololo truly daddy's girl


Waccha!



jom terbang ngan ayah



sweet level 5,376


like father like son


ahaks! comels

Well, sengaja gua pilih gamabar ayah dengan anak, sebab gambar ibu dengan anak tu dah biasa, dah selalu-selalu nampak keintiman depa. Ayah intim dengan baby is rare tahu.


*Sigh, tak sabarnya!

21 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. yup..kebiasaannya ayah nagn anak tido mesti sama.. cute!!!

    ReplyDelete
  2. comel je mereka ni..bilalah nk ada ank sndiri ni =)

    ReplyDelete
  3. suka bila ada suami yang penyayang dengan anak2... ^_^

    ReplyDelete
  4. memang geram bile tgk daddy n baby..whoa..ni memang bapak borek anak rintik ni..samelah!

    ReplyDelete
  5. Comelnya si ayah akan turun kepada comelnya si anak...

    perasan comel sekejap.. >.<

    ReplyDelete
  6. alolo..tomel pulak tgk kan..tering pula aku nk anak hik3..

    ReplyDelete
  7. cek dh selalu tngk gmbr ni sebenarnya tapi tak boring tngok selalu,, yang last tu paling epik,, haha

    ReplyDelete
  8. yg last tu comel sgt2. gerammm dgn baby tu >.<

    ReplyDelete
  9. comel gila nak mati tengok baby dengan daddy. herh! hahaha geram sangat. and yeah, sgt best klu tngok laki dgn budak2 kecik dan dgn mak sendiri. so sweet macam gula kapas 10 peket.>.<

    ReplyDelete
  10. suami idamannnn..hahaha..lambatnya nak kawennnn..:P

    ReplyDelete
  11. Nice..same with me & my baby boy :-)

    ReplyDelete
  12. Memang rare nih.. Comey pun ade.. Hikhik! Tak sabar nak ada anak sendiri.. Huhu..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  13. yang gambar bawah tu paling rare lah . hehehehe . so sweet bapak dengan baby ni .. cara diorang berlainan sikit .. :D

    ReplyDelete
  14. auwwwwww..betul2..lelaki akan jadi lagi menarik kalau dia bersama baby..

    ReplyDelete
  15. ahahaha..lucu2 tgk gelagat diorang ni :)

    ReplyDelete
  16. takpayah test DNA dah..confirm baka yg sama..hukhuk :P

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape