Special Birthday Giveaway Bernilai RM750

Lalalalla, first time beb join GA (tepuk tepuk tepuk).

GA ni dihasilkan oleh Nabila Medan. Nama yang tak asing lagi bagi bloggers, terutamanya bloggers gegurls kan kan kan. Bersempena dengan ulangtahun beliau yang ke tujuhbelas tak lama lagi, maka diadakannya acara yang gilang gemilang ini.

Ok, jom nyanyi reramai: happy birthday to you happy birthday to youuu happy happy always yea. Semoga panjang umo dan murah rezeki.  ^_^v

Rugi lak rasa kalau tak join memendangkan hadiahnya memang kababoom dan lain dari biasa, peh kemain. Syaratnya pun simple dan senang nak diikut. Jangan risau, tak perlu tujuh dulang hati nyamuk pun, ufufufu. 

banner GA ni pun kewl & naiss

Nak join jugak? just klik banner kata atas. Ehem, first time join GA harapan memang setinggi gunung, kehkeh. Hopefully dapatla jugak adiah kan walaupun sebungkus tisu. hukhuk. 


GA ini tammat riwayatnya pada 10 Oktober 2013 (5 p.m.)



Hmm Hmm, gua nak ngetag Miss Fluffy ngan bang Aida Omar, weehuu!


Jom join reramai!

16 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. Pergh, festaim tu. *applause*. Hehee.
    Bukti saya sbg seorg manusia. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngehehe i lap u lah, muaahmuah. Tahniah :p

      Delete
  2. wow hadiahnya..malatops banyak tu..good luck sayangku! moga ada rezeki..aminn..errr..rasa cam nak join jugak je ni.heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiiin... hehe thanks darl, mumuah :p jomm join ;)

      Delete
  3. all the best zyra..:) kalu free singgh blog aku pulak ye Wanita Versus Masak

    ReplyDelete
  4. aiseh I kena tag...huhu *terharu~ konon...baik² nanti ku join.. >.< btw, good luck!!

    ReplyDelete
  5. melawat tuan blog dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2013/10/special-birthday-giveaway-bernilai-rm750.html
    all the best ye!!

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum,alhamdulillah TB join.done follow awk.jom follow TB.

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/special-birthday-giveaway-bernilai-rm750.html?showComment=1380676985926#c4736492055380330850

    ReplyDelete
  7. Hai , done follow and goodluck . saya datang mengunjung . http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/10/special-birthday-giveaway-bernilai-rm750.html

    ReplyDelete
  8. dari GA yang sama , hehe , goodluck ! :D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/10/special-birthday-giveaway-bernilai-rm750.html

    ReplyDelete
  9. cx terjah sini. holla! http://cxopportunities.blogspot.com/2013/10/special-birthday-giveaway-bernilai-rm750.html

    ReplyDelete
  10. Bam sorry!!! gua baru on blog.. mintak maaf bam tak sempat nak join GA best nie. Good Luck bam..

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape