Figurin Patung Yang Realistik

Harini gua nak apdet fasal patung, bukan pepatung atau dragonfly tetapi patung atau figurin atau doll.

Lu mesti penah tengok doll kan. Tak kisah lah barbie doll ke, doll made in China kat pasar malam yang bermuka horror ataupun kalo lu kaya tahap gaban, penah tengok patung lilin kat Madame Tussauds, London, pergh.

Barbie bagi gua muka depa streotaip je. Bosan, asik-asik nak cun je, nak comel je, cuba buat Barbie hodoh jugak, baru la realistik. Gitu. Tapi doll kat bawah ni gerenti tak bosan. Sekali tengok macam gambar orang real!











heri pottiaqq!



















kalaulah gua bole cilok sikit kekretipan brader ni, ufufufu.


Selain terpegun dengan realistiknya rupa doll tu semua, gua jugak terpegun dengan kostum depa. Yela, walaupun baju tu semua kecik tapi detailsnya tu cukup lengkap macam real. Salute sama lu abam botak, eh.


keupayaan manusia itu tak terjangkaukan.

18 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. terbaiklah! salute jugak kat abam kepala botak ni..kretip sungguh!

    ReplyDelete
  2. perghhh.. power ah abang botak tue.. kakakaka

    ReplyDelete
  3. wow! memang real...salute abis.. ;)

    ReplyDelete
  4. memang macam real.. i loike barbie doll..hihi

    ReplyDelete
  5. cute betul blog, ada transformer lg tu..... hehe cute mcm figurin doll dlm entri ni jugak

    ReplyDelete
  6. sama sesamanya,,, gua ni,, melukis tak reti, buat straight line pun macam ular,, sadosss

    ReplyDelete
  7. ni mau malam2 hidup patung tu.. dah macam real

    ReplyDelete
  8. memang nmpk real..kagum betoi aku dgn ketelitian beliau...

    ReplyDelete
  9. cak??? haha gua peminat figura woi

    ReplyDelete
  10. okey. takut la plak kalau real sangat. kan ter imagine dia senyum kat kita, kenyit mata kita.. ohhoi. melompat la jawabnya. haha

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape