Giveaway Preloved Books


http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/12/giveaway-preloved-books.html
Giveaway Preloved Books ini ditaja oleh :
 
Pemenang :
1 Top Referral :  4x buah buku
Random org :
15x buku = 15 pemenang 
1x komik + 4x shiseido mask = 1 pemenang
2x shawl = 2 pemenang
2x topup RM10 = 2 pemenang
1x flower crown = 1 pemenang (dipilih oleh sponsor)
TAMAT 1 FEBRUARI 2015 =
click banner untuk join :)

8 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. THANKS sangat2 sbb sudi join GIVEAWAY PRELOVED BOOKS. :)
    taklama lagi giveaway akan tamat, so pastikan semua syarat telah diikuti ya. :3

    tolong semak senarai peserta, takut terlepas pandang. TQ :D
    semak senarai peserta di ---> http://budaksukavanilla.blogspot.com/2015/01/senarai-peserta-giveaway-preloved-books.html

    ReplyDelete
  2. Gud luck dear.. semoga murah rezeki... amin2 :)

    ReplyDelete
  3. good luck.jemput join segmen saya pulak :D

    ReplyDelete
  4. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete
  5. datang singgah sini...
    good luck ye untuk segmen ni...
    jemput singgah blog miya...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2015/01/giveaway-preloved-books.html

    ReplyDelete
  6. Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. hi semua..nak ajak korang smua join minicontest first utk blog saya ni..kalau tak keberatan ye..http://blogyangkosong.blogspot.com/2015/02/first-mini-contest-blogyang-kosong.html

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape