Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan

Harini gua berminat nak join sebuah segmen yang dianjurkan oleh sorang blogger ni yang dikenali sebagai Ema Hasan.

Gua suka sebab segmen kelolaan beliau ni menggalakkan kita kenal-mengenal sesama blogger disamping menambahkan followers, gitu. Bagi gua blog dan followers ni kalau pun tak ibarat tebing dengan aur, ada jugak lah rapat ala-ala kuku dengan cutex, mueheheh.

Tau sebab apa gua masih gagah berblog sampai sekarang? sebab hangpa la oh followers ku, *muahmuah (okey sebelum gua menggatal dengan lebih lanjut, apakata hangpa join segmen ni dengan kadar segera)

Selain dapat tambahkan kenalan bloggers hangpa jugak berpeluang menang duit hoii, hohoho pakcik kayo lah kalo dapat :D

slik klik gambar diatas untuk join skim cepat kaya segmen


Syarat yang dia bagi pun simple dan tak mengkehendaki hangpa cukur jambul atau nyanyi lagu kebangsaan korea. Kalau nak join, klik je banner kat atas tu. Jangan risau setelah klik pun hangpa masih lagi berada di zone Zyraroxx sebab tab baru akan terbukak denga ajaibnya, mueheh.


Tarikh luput segmen: 19 Januari 2015



P. S. Happy Blogging gua ucapkan kepada blogger baru dan lama

9 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. Assalamualaikum! Hye akak zyra Roxx :3 Happy segmen #salamJumaat :D

    http://cicihana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Assalam zyra :) gud luck :P

    http://zafairmas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  4. Salam,
    akak singgah dr segmen yg same...good luck dear...:)

    http://sitiasiah84.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  5. iqha singgah sini!! :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html
    btw,,done follow #3095

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.

    Singgah melawat dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape