Figurin Patung Yang Realistik

Harini gua nak apdet fasal patung, bukan pepatung atau dragonfly tetapi patung atau figurin atau doll.

Lu mesti penah tengok doll kan. Tak kisah lah barbie doll ke, doll made in China kat pasar malam yang bermuka horror ataupun kalo lu kaya tahap gaban, penah tengok patung lilin kat Madame Tussauds, London, pergh.

Barbie bagi gua muka depa streotaip je. Bosan, asik-asik nak cun je, nak comel je, cuba buat Barbie hodoh jugak, baru la realistik. Gitu. Tapi doll kat bawah ni gerenti tak bosan. Sekali tengok macam gambar orang real!











heri pottiaqq!



















kalaulah gua bole cilok sikit kekretipan brader ni, ufufufu.


Selain terpegun dengan realistiknya rupa doll tu semua, gua jugak terpegun dengan kostum depa. Yela, walaupun baju tu semua kecik tapi detailsnya tu cukup lengkap macam real. Salute sama lu abam botak, eh.


keupayaan manusia itu tak terjangkaukan.

Random Rabu: Zaman Batu

cikbu warsiym (terjemahan: selamat hari rabu)

err ghibuu siomsiom bubs ngyomnyo (terjemahan: huuu haiwan peliharan kesayangan gua hilang)



Motifff? Nak hapdet entri tapi ada software Paint je -.-
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape