Stephen Rahman-Hughes

Hi y'olls..
y'olls semua musti ada fav actor ritee.... zyra? hummm.. so-so la. Xda la nk tergila2 sampai mereng kan. Tp ada satu aktor ni yg sgt menarik hati. reason?? cos' he is easy going guy, friendly... x caya?? tgk la sendiri.. lalalala..

Actually, mula tertarik kt dia of cos' la lepas Hikayat Merong Mahawangsa kan... Tp mula sedar kehadiran dia time pementasan teater PGL dulu la kan. (apa blh buat, xpenah minat teater)..zzz..


Link
Sebenarnya agak lama jugak nk add FB beliau ni, asyik xbolehh je nk add sbb? terlalu ramai org yg dia belum approve lg... kui2.. last2 bg msg dkt dia terus dia sendiri yg add! kan sonang... hehehee! satu sikap yg terpuji kan? yelah, utk celebs mcm dia tu. kalau celebs lain ntah2 "lantak ngkau lah, ada aku kesah?" huhuhu.. Friendly pun ye jgk, ade je yg dibalasnya dlm wall-post dr fans n' friends. Keep it up SRH (mcm SRK lak, huhuuee..) I strongly believe you will stay longer n' stay put in this (showbiz) industry as long as you keep that friendly manner wherever you are!!
I will alwaysyou! wink2!

0 orang roxxers:

Post a Comment

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape