Perasantation

Seorang random guy flirting dengan gua dalam media sosial. Mungkin dia suka gua? 

Rupanya dia sejenis lelaki yang flirts dengan setiap perempuan.











Moral: Kurangkan perasan, lebihkan tidur.




   

32 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. pfftt.apa kata ko flirt dia balik. =..=

    ReplyDelete
  2. Apakah kekecewaan itu diubati dengan tidur? Haha

    ReplyDelete
  3. keskeskes... be careful of the funny ones, they are experts in the flirting field ;3

    ReplyDelete
  4. hehe mmg ade orang jenis mcm tu.. sabo je lah

    ReplyDelete
  5. I love the flirty types. They're interesting. plus, I'm a flirty type too so I guess that explains the attraction. Most of us means well. Join the league of flirty people. You'll find us bearable. bahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guess im an old-fashioned type ><

      Delete
    2. bila player bertemu player.dia macam..sape suka dulu dia kalah.kejam noo T_T

      Delete
  6. sabar... nnt ada yg setia datang..

    ReplyDelete
  7. Meh habaq sini sapa yang flirt-flirt tu?
    Meh aku kasi sikit, sampai hati mempermainkan perasaan Zyra yang Roxx ni...
    Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha belum sampai main perasaan lg bro. What if i told you, it is.. you? #plottwist :'))

      Delete
    2. What???!!
      Aku ke?? Bila masa plak aku flirt-flirt nih??
      **tak tentu arah lari keliling bilik**

      Delete
    3. em em em sebenarnya ojin #dabelpolttwist
      mohon lempang gua sorang satu :3

      Delete
  8. agak2 laki tu dah kena block dengan zyra ke belum xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha gua xmain block2 ni. Kami tetap kawan ><

      Delete
  9. sabaq cheq sabaq naaa.... kurangkan tidur.. lebihkan makan.. wkwkwkw

    ReplyDelete
  10. okee same feeling too

    tpi terbalik.

    *terbalikkan karakter lelaki kepada perempuan.

    hmmmmm

    tido.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha jom tido. wake us up when the world is end T_T

      Delete
  11. Sabaq cek naaaa...dunia ini memang kejam..huhuhu..


    aku selalu flirt dengan kengkawan yang aku rasa tidak akan membahayakan diri aku.. Kalau rasa bahaya tuh, aku cabut awal2.. by the way, aku rasa flirt2 ni cam kelakar plak.. mesti aku balas gelak kalau ada orang flirt ngan aku..XP

    ReplyDelete
  12. Perempuan ni memang cepat perasan sikit. Eh.

    ReplyDelete
  13. aku... aku perasan.. aku perasan aku rindu kau.. huhuu

    ReplyDelete
  14. kena siasat dlu, jenis awek ramai ke atau jenis kawan perempuan ramai.

    ReplyDelete
  15. akak pun selalu perasan jugak. perasan yang akak dah kurus tapi bile timbang.. hurm...

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape