Perempuan Dan Parking

Hai,

Ya, perempuan adalah kaum yang lemah.
Tapi bukan dalam semua bidang.
Sila jangan anggap kami semua sama jika anda (lelaki) tak suka kami (perempuan) anggap anda semua sama.
Hiks.


Done sebarkan kebencian. Off to Shah Alam 

29 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. laki kn mmg suka label perempuan gitu. kalau salah sikit mesti terus tuduh tu driver perempuan. ceitttt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. stereotaip lady driver bab kata ka neeeta

      Delete
  2. hehe..tak semua kot? laki pun ade je x reti parking

    ReplyDelete
  3. ala kalau perempuan bermasalah dgn parking, lelaki pulak bermasalah dengan signal. tak gitu @lelakiinilah
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha agaknya jd tak hensem klo bg signal

      Delete
  4. betul..betull..

    selalu jer salahkan perempuan dalam semua hal..hehehe
    parking kalau senget sikit, mesti cakap mesti perempuan yang parking ni..

    ReplyDelete
  5. aku parking dari side tepi ada problem sket. hahahahahha #confession

    ReplyDelete
  6. Hahah, yg slalu suka slambe parking di petak oku tu pulak jantina apa yek? #SisTanyaJe

    Lulz... btw safe journey to Shah Alam zygha, drive sendiri ke sana dari Penang ka ni? :3

    ReplyDelete
  7. yes is it! jangan pandang semua perempuan tak reti parking ok~~ i parking macam abang abang ok~...simetri dengan garisan...haha~

    ReplyDelete
  8. aku x kira pompuan ke laki ke... kalau parking jahanam, cilok2 bajet toretto, guna lane kecemasan masa jem, masuk simpang x reti bg signal, cucuk kereta orang tanpa menggunakan otak, semua tu aku labelkan sebagai a**hole. sori teremo. hahaha

    ReplyDelete
  9. Hahaha...
    Ada je laki yg tak pandai reverse park jugak...Hahahaha

    Awak! Buat apa kat Shah Alam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^^THIS^^

      Tu la tu.....ada je lelaki yg x reti reverse park, side park dan parking senget ni...hahaha

      Delete
  10. Aku terpaksa x setuju kali ni sebab aku memang menganggap kebanyakan perempuan semuanya sama. Semua berkaki dua, bermata dua dan bisa berbadan dua. Kahkahkah....

    ReplyDelete
  11. yeke?tapi kalau ko..aku percaya kot.the rest aku tak pasti hahaha :D

    ReplyDelete
  12. selalu gak drebar pompuan salahkan drebar pompuan, x penah dia ckp pon tu mesti drebar lelaki kalo silap., huhu2

    dh lama wak x gi shah alam ;)

    ReplyDelete
  13. Saya taktau dreba kete :P Tapi saya tau #lelakiini selalu salahkan pompuan dalam hal parking2 nie. Haha
    Take care btw ! :)

    ReplyDelete
  14. Yup...the rest of us are just fine.. UvU

    Bukan kira lelaki ke pmpuan, kalau x reti, x reti gak..

    ReplyDelete
  15. ada benarnya status Lelaki Ini tu. hahaha
    oit apa bikin p shah alam?

    ReplyDelete
  16. taktau memandu, so takleh nak komen bebanyak nie je dapat. hahahhaa XD

    ReplyDelete
  17. hahahaha kannnnn........
    okeh jeh gwa parking...siap parking belakang sekali..hahahahaha

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape