Bila Bosan: Doodle Miss Marc Dari Marc Jacobs

Hi, nama gua zyra roxx, gua bosan.

Gua suka fashion designer walaupun gua tak faham kenapa mereka harus gay. 

Dan gua terbekenan dengan design dari marc jacob ni. Entah, sebab gua memang suka ada katun2 kot, hewhewhew.

Memandangkan banyak sangat masa gua terluang gua pun mengkacaukanlah dodol inspirasi dari marc jacobs ni *tetiba tingin nak makan sekut jacobs.





Kalau ada sesapa terbekenan nak amik, amik jew, kuh kuh *nak wat hapa?

Gua punya, cute kaaan? ;p *gedik

Techik je clutch ni :3

mih mih mih *awat gedik sangat ni

Kepada yang request buat heder, edit blog maaf dan ampun, gua tak berkesempatan lagi buat servis tu, huk huk. Gua tak reti sebenarnya, citarasa kita tak sama, ewah. Gua perfectionist, gua nak hasil kerja gua perfect, nanti kalau tak perfect gua tension, gua stress nanti gua susah hati sampai tak makan pastu jadi zombi, ehh. Lagipun gua agak sibuk, insyAllah kalau ada masa, gua rajinkan diri edit blog orang :)

32 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. wa harap ada something special kat wa jakgi..ehh? bhahaha

    ReplyDelete
  2. kahkah! berharap dan bertabahlah :p

    ReplyDelete
  3. mcmmm kenallll je katun2 tu. oooo.hehe


    kretipnyawrrrr?

    ReplyDelete
  4. kesuma: aaaa mna ada :">

    shawn: heee mmg kenal sbb asik tengok je kaaannn haritu :p

    ReplyDelete
  5. buatlah design sendiri, pastu buat baju, jual. pergh.
    atau buat kad raya , print.
    *tujuan sebenar nak mntak kad raya. harap diperkenan. haha

    ReplyDelete
  6. hahaha, dah x sempat arasanya @keri...
    huhuu :3


    insyaAllah next year :)

    ReplyDelete
  7. ingatkan gambar 2 dengan 3 tu bersambung.. puas dok belek upenya lain2.. haha.. tang rambut ada burung tu gamaknya kena bela burung nie :P

    *tula blog zyra comey kot.. buat sendiri eh semuanya?

    ReplyDelete
  8. aida: saja buat cm sambung, hik hik

    a ahh smua buat seniri :) heee malu aih :">

    ReplyDelete
  9. gua nk ambik kartun ang..gua nk bg anak saudara gua belajar mewarna..haha

    ReplyDelete
  10. hahaha sila2, muga2 depa jadik pereka fesyen, ehh :p

    ReplyDelete
  11. wah, superb!!! Ko memang dilahirkan sbg pelukis doddles. Eh,pelukis ke kartunis ek? ah whatever lah :P

    ReplyDelete
  12. x mampu nak beli mahai sgt baju2 tu sob sob

    ReplyDelete
  13. aaaaa, nak jerit. cantiknyer lukisssss !! kreatif :D

    ReplyDelete
  14. ahhh malunya, waa *awat gedik sgt harini :3


    thanx guys ^^v

    ReplyDelete
  15. wahhh..melopong mulut tengok doodle tuh!

    ReplyDelete
  16. mmg fanatik kartun nihh,,,,hihi..:))

    ReplyDelete
  17. Gua perfectionist, gua nak hasil kerja gua perfect, nanti kalau tak perfect gua tension, gua stress nanti gua susah hati sampai tak makan pastu jadi zombi, ehh <------------- guwa pon mcm ni gak... ttpi disebabkn mcm ni lah, guwa rasa hidup guwa x tentu arah...ahahahaa

    ReplyDelete
  18. Serius sebijik sebijn gmbr gn lukisan.

    ReplyDelete
  19. dengar khabar design marc munchy's lagi ohsem., sedap pon sedap..

    ReplyDelete
  20. wah nice pandai ko lukis.aku pon suka lukis2 tapi dah lama meninggalkan arena ni

    ReplyDelete
  21. lukih sendiri kan??,..cantik!!..awatla tgnku tak berseni?? uhuhuh

    nak jemput awk join contest http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

    ReplyDelete
  22. wahh pandaii kott drpd kite. hehehe nice

    ReplyDelete
  23. haiii zyra.. blog awak ni cantik.. and lukian tu smart... awak pandai lukis kan? boleh buatkan header untuk saya tak? saya pandai buat tapi tak reti lukis . saya nak concept perempuan yang dah dewasa tapi matang. boleh tak? awak cas berapa awak beritahu eah :)

    ReplyDelete
  24. Comel dan simple. Suka sangat tengok. :)

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape