Seram Satu Malam

Lokasi : rumah kawan
Waktu : tengah malam
Tempat : bilik belakang
Suasana : kelam, tadak lampu










Rekaan semata tiada mengena dengan yang hidup/mati.

47 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. hahahahhaha! guling2

    memang lah wangi.comeng2 hee

    ReplyDelete
  2. kah3... ~ memang btoi, kalo duk dlm bilik akak guwa, x teringat pon psal bende alah ni~ tetibe berbunyi plak time tgah tidoq, memang mnyerap darah habaq ang...



    *jadah wa duduk kt bilik akak guwa?? oh ya, beliau dah pindah KL, bilik tuh akan jadik milik guwa bila blik kg...kui3...

    ReplyDelete
  3. kah3.. apa daa tapi serius kalau kita tak tahu itu spray mahu jugak terkejut.

    *eh terkomen pulak malam nie.. ingat nak komen esok je :P

    ReplyDelete
  4. nasib baik rumah gua guna manual ja..takdak hat yang canggih2 camtu :p

    ReplyDelete
  5. HUHAHUA, MEME BETIK, AKU PUN DA KENA, PADAHAL AKU YANG BELI...GELAK UNTUK DIRI SENDIRI

    ReplyDelete
  6. hahhahaha gelak guling2 . . comel je dya lari . . hehehe :p

    ReplyDelete
  7. tau xpe. kadang duk sorg tetngah mlm bunyi pewangi auto tu bila time die sembur tetibe menyeramkan :|

    ReplyDelete
  8. yeyy, komen ke lapan dekat blog lu. yeyyy! dah lama tak dapat komen ke lapan

    ReplyDelete
  9. haha apakah? bunyi dan wangi memalam sepi memang menakutkan..padahal pewangi-,-
    *sila bukak lampu terang benderang jika online smp tgh malam..;p

    ReplyDelete
  10. nasib baik rumah gua guna manual ja..takdak hat yang canggih2 camtu :p

    jadah gua komen guna akak gua punya blog :(

    ReplyDelete
  11. haha.comel pic kartun. buat sendiri ker

    ReplyDelete
  12. pernah kena,tapi dekat computer lab..haha

    ReplyDelete
  13. haha...
    terkena.. mmg kadang2 tu jadi seram sendiri dgn pwangi auto tu.

    ReplyDelete
  14. bhahahaha . semangat wa nak baca , rupanya mende alah tu :p

    ReplyDelete
  15. memang la cuak kalau tgh malam tiba2 terbau benda wangi kan? huhuhu.. ;p

    ReplyDelete
  16. kih3... lawak nye!!!!! ade story baru jgn lupa g tahu wana ekh...

    ReplyDelete
  17. ada yg auto eh? hahaha

    ayie suka dgn lukisan kartun tu....lukis sendiri kan? kreatif (Y)

    ReplyDelete
  18. Pernah terjadi gak. Masa tu dalam bilik meeting, sensorang siapkan keje. Tetiba bunyi2 mcm berbisik. ha3

    ReplyDelete
  19. Ahahaha comel je. :-p

    Hi, first time dtg sini. n_nV

    ReplyDelete
  20. hahahaha..kompen dia punya cerita tu..hahaha

    ReplyDelete
  21. hahahaha penah jadi gak.. pastu suruh kwn bilik sebelah tgok.. tgok2 bnda tu yg bnyi hahaha

    ReplyDelete
  22. hahaha penah kena nih.
    mklum lah dudduk hostel 3 4 bulan sekali baru balik rumah.
    pastu bila balik tu.
    rumah dah pasang penyembur tu pulak.
    memang seram habisss~
    T___T

    ReplyDelete
  23. gua pun penah jadik itu sitausi..isk iskk.. :D

    ReplyDelete
  24. Huhu.. Serius kalau kena kat MM pun tak cukup tanah gak lari.. Wahahahaha! ^o^

    ReplyDelete
  25. haha.. apa yg nervous sgt tu XD XD

    ReplyDelete
  26. haha, ingtkn ada hantu kentut..XP

    ReplyDelete
  27. tak guna betul..bikin suspen betul ambi pure tuuh..haha

    ReplyDelete
  28. hahahaha.. lawak la.. ngeh3..

    ReplyDelete
  29. huhuuhhh...takutnya..hehehe

    ReplyDelete
  30. HAHAHA .. HADOI .. SUBSUB .. INGTKAN PE ..

    ReplyDelete
  31. huhuhu.. foine foine. wa penah kena mcm ni! grrr.. =P

    ReplyDelete
  32. aku punya citer lain sikit....

    benda tu dalam bilik air.

    kecik ati aku tau, bila tngh buang yg besor, tetiba bunyikkk psssttt~~

    busuk sangat kerrrr!! grrr.. =.="

    ReplyDelete
  33. hhaha.. cci pun camtu gak.. tp x dek la takut.. cuma bunyi cam burung gagak.. hahah.. mati2 ingat dia wat sarang kat atas bumbung.. ngeee

    ReplyDelete
  34. terkona den. hahaha. patut la wangi :D

    ReplyDelete
  35. penah jadik lagu ni . larik lelaju teruuiihh ~ haha

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape