Bau-Bauan Yang Mengkhayalkan

Gua kira tajuk entri gua kali ini memang SEO habes, pergh pergh. Jangan tanya gua apa itu SEO! gua pun tatau, tau sebut je, kuhkuh.



akan tetapi, tajuk gua ni yidaklah banyak sangat bercanggah dengan isi-isi yang gua nak utarakan disini, kira masih ada kena mengena lah dengan tajuk, wahh gitu.

dan gua perasan yang bahawasanya bukan gua sorang yang suka pada bau ini, ramai lagi serupa, sehati sejiwa, senapsu dengan gua, errr.. ok abaikan. Sebelum otak kuning dan biru lu menerawang tah kemana-mana, eloklah kiranya kita ke isi-isi karangan.

Kahkah nampak gaya gua dah lalok sangat sampai merapu tahap edukated habes harini. Mende bau yang disukai dan hingga boleh diketagihkan serta mengkhayalkan ini?


a) bau gam UHU

gua suka panggil gam uhuk uhuk, kehkeh. gua ini comel, idoklah sampai nak tagih marijuana ke hape, takat tagih bau gam uhu je pong, bukan gam gajah ke gam kayu ke. Ketagih ke? rasanya tak kot cuma suka akan aroma beliau yang.. ahhhhh surrrrr (bak kata orang penang).

b) bau pen maker

kesukaan bau pada maker memang telah terbukti tanpa mengira warna ataupun jenis pen marker itu. pendek kata memang tak racis sama sekali, semua bau sama. buka je cap pen, arghhhhhh menusuk-nusuk, menggoda-goda urat saraf lobang idung gua. tapi bila tulis lama-lama kat whiteboard, naik pening pulak :3

c) bau petrol

Gua tak pasti samaada petrol kaler jernih itu baunya sama seperti bau petrol merah (kedai kampung) mahupun petrol kuning (esso dan mobil). Gua teka petrol merah lagi masyuk kot dia punya bau. Kemainlah gua mendalami jenis-jenis petrol pulak kan, kohkoh. Khayal kejak time isi minyak ke dalam keta

d) bau rumput selepas dipotong

ahh jangan nak kata gua ini persis kambeng! hanya insan-insan osem yang membesar di kampung je yang faham nikmat bau ini, ngeh. Satu lagi bau jerami selepas dituai mahupun selepas hujan, pergh syahdu gila klo terbau di pagi atau dinihari. Tarik napas panjang-panjang, sedut bau dalam-dalam. Bau yang membesarkan gua selama ini :')

Ok, tayah nak feeling sangat. Takkan baca entri ni pun mengkhayalkan lu? Jika begitu, moleklah kiranya lu kerap-kerap sikit datang ke blog gua even bila gua tak hapdet pon, kahkah,. 

Ingat pesan gua, jangan pi ketagih hidu gam, hidu taik lembu freshly keluar dari duburnya, hidu morpin, dan sebagainya. Sayangi organ dalaman anda. ehwah tetiba.


hidu bau duit jugak yang sedap.

40 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. yeah ! bau pen marker sangat best :) hikhik..

    *saya suka bau hujan + bau buku teks baru.. hihi (:

    ReplyDelete
  2. kite pun suka bau petrol. xtaw la knape..

    ReplyDelete
  3. gam uhu ngan marker boleh menyebabkan ketagihan dan kalo ketagihan teruk, boleh dikira sebagai penagih.. tu apa yg gua dgr masa orang dr anti-dadah bg ceramah la..
    kawan gua cakap, orang yg suka bau-bauan mcm minyak petrol ni, cepat terpengaruh.. yg tu gua tak tau fakta atau auta.. ngehehe..

    ReplyDelete
  4. bau rumput plz..!! XP

    gua suka bau rumput, hrp2 adala sape2 yg cipta perfume bau rumput nt..

    ReplyDelete
  5. sesungguhnya aku dapati golongan yang mempunyai pangkal rahim memang gemar bau-bauan seperti di atas.ada kaitan dengan hormon ke?

    ReplyDelete
  6. semua diatas adalah kegemaran saya jugakkkk ! Hahahahaha masyukk le hidu bau , bau cat pun sodapp

    ReplyDelete
  7. mmg mgkhyalkan tapi takut nk bau,, baru ridsect pling best,, haha,, tapi cover gak idung,, takut,,

    ReplyDelete
  8. bau duit memang sedap..hehehe..tapi jangan mata duitan ye.

    ReplyDelete
  9. paling addicted dengan bau minyak tu. hahah

    ReplyDelete
  10. wahh! klu niena yang bau semua tu, terus rasa nak muntah dan sakit kepala.

    ReplyDelete
  11. haha.. betul3... bau2 tu best, letak bebanyak pun tak pe, lau nak compare dgn perfume tah apa2 tu, uish,, jauh ayam dari bbq...hoho

    ReplyDelete
  12. semua pun best jugak.


    tapi bau hujan paling romantis. membangkitkan napsu. snfhhhhhhh~

    ReplyDelete
  13. bau duit baru juga..buku teks sekolah yg baru..

    ReplyDelete
  14. xda yg lebih ohsemmm dari bau bantal busuk aku dan dettol...haha

    ReplyDelete
  15. aku ske bau sabun dettol.hidu smpai tercucuk kat lobang hidung

    ReplyDelete
  16. suke bau gam uhu ngan bau rumput kene potong.. sangat syokk.. woo.. ehehe.. layan.

    tapikan.. cute ar.. transpomer banyak2 tu.. super ohsem ok..

    ReplyDelete
  17. bau gam uhu...perghh..nyaman tapi..opps..aku tak menagih gam uhu ye...hahaha

    ReplyDelete
  18. wa suke bau marker pen...stock marker pen kt opis wa guna utk hidu jer..lol

    ReplyDelete
  19. eh rumput lepas hujan pon ada bau..

    sekarang ni cik bini plak suka bau minyak petrol.

    dah memalam aku pegi bawak dia jenjalan kan petrol pump

    ReplyDelete
  20. lalok la tu.., kekeke., bau getah sekarap lagi mantap., kachain!! kachain!!.., RM... lg 1 bau tikar getah yg baru beli., syok ooo., hahaha

    ReplyDelete
  21. bau ketiak masham mesti bukan testhang kan...yeww sape suka!

    ReplyDelete
  22. Tapi, malang tetap tidak berbau.

    ReplyDelete
  23. Kak Zyra, SEO tue apa? K. Semua bau tue tak berapa best specially pen marker. Pening kepala kalau hidu! Paling best bau beras dan bau kucinggg. Meow~ :D

    ReplyDelete
  24. memang lalok, high bau-bauan gitu..bau tar selepas hujan pun best jugok :)

    ReplyDelete
  25. bau baju baru bezt..kalau beli baju baru takkan basuh punya trus pakai.. :D

    ReplyDelete
  26. hehehe uni pn suka jgk bau 2..:p

    ReplyDelete
  27. eh eh sama plak kta, suka bau rumput,...lagi2 lepas ujan,..segar ja,...lama dh xbau, asyik bau tar ja,..

    ReplyDelete
  28. betul2..bau2 yang tak leh lah lagi suka..cehh

    ReplyDelete
  29. bau kentut la yg x bunyi tp slow n panas.,best time sakit perut paling mengujakan..hehe

    ReplyDelete
  30. Bau jalan yg bru d tar lg best...lg 1 bau minyk angin cap kapak letak ckit kat tuala then ltak kat hidung best je

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape