Resolusi Tahun 2015

Zeraroks ni bukan sejenis manusia yang suka pasang azam di tahun baru, walaupun agak selalu pasang angan-angan Mat Jenin.

Tapi bila sana-sini orang sibuk memasang azam tahun baru sempena tahun 2015 serupa pasang lampu kelip-kelip sempena hari raya, gua pun nak pasang jugak lah. Harap berseri sikit 'rumah' gua nanti, hihi.

Gua taknak berazam untuk kuruskan badan (dengan berat 40 kilo nak kurus hapa lagi?)
Gua taknak berazam untuk gemuk (metabolisma tinggi sangat)
Gua taknak berazam untuk jadi Menteri Pembagunan Wanita & Masyarakat
Gua taknak berazam jadi penulis novel yang berwibawa
Gua taknak berazam untuk jadi terkenal dalam YouTube

Tapi gua nak berazam supaya gua dapat nurturing the positive thoughts dalam palahotak gua ni :)
Berazam untuk belajar bersangka baik dalam setiap perkara tanpa ada side sarcasm, hihi.
Berazam untuk menjadi hamba-Nya yang sabar, baik hati, penyayang dan comel (maaf, belum bulih dapat buang lagi side perasan)

Doakan gua! >,<





P.S. Umur gua dah naik level advance  T_T

16 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. Insha'Allah Amin. Semoga tahun baru kita tergolong dalam Insan yg lebih terbaik dari tahun sebelum ni. Same goes here, nak berazam always thinks positive, side sarcasm. Tpi, kdg2 meluat jugak always thinks positive even their words almost in negative way. hehe

    Jemput singgah : Banjir Malaysia Masuk 9GAG??!

    ReplyDelete
  2. tahun baru mesti sinonim dgn azam..of kos stiap thun azam tu nk jd yg lbey baik dr before..

    ReplyDelete
  3. saya pun takdak azam thn bru, tak pikir lg.. Hehe :D Moga semua azam tercpai ek! :) Amin..

    ReplyDelete
  4. baguih la zira dah prepare azam tahun baru. semoga semuanya baik2 sahaja. and All the best for upcoming year ! =D

    ReplyDelete
  5. Bagus azam ko ni...
    Aku suka...
    Aku pon nak azam macam tu laa...hehehe

    ReplyDelete
  6. Gua berazam untuk kuruskan badan. Ugh

    ReplyDelete
  7. azam aku nak kuruskan berat badan start 3 tahun lepas lagi. Selalunya azam aku carry forward ja masuk tahun baru. apa pun semoga azam menjadi positif berjaya! Wehuuu~

    ReplyDelete
  8. pakai baja yg berkualiti sikit ye... baru la subur...

    ReplyDelete
  9. hehehe semoga aku pon semakin positip baby!! muachhh :*

    ReplyDelete
  10. Azam sy tahun ni nak lksanakan azam tahun tahun sblumye..hhe

    ReplyDelete
  11. How to spread positive vibes if you yourself is surrounding by negative thoughts? G'day! :D

    ReplyDelete
  12. Azam gua nak kurus n tamat belajar dengan selamat.. hehehe :)

    ReplyDelete
  13. Semoga tercapai apa yang dihajati.

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape