Lambat Loading


 






Sejak seminggu ni gua rasa kepala hotak gua agak lag.
Lambat betul nak proses data.
Mungkin atas faktor bebanan kerja. Gua sepatutnya ingat benda lain.
Tapi yang menerawang dalam fikiran sekarang ni nama kedai dobi, komik Doraemon yang bertajuk 'mari-mari kucing memikat pelanggan', iklan pencuci Axion, kedai makan kat kampung gua yang diberi nama 'Maju Maju'...
Kalau boleh nampak, mungkin semua tu tengah meleleh keluar ikut telinga sekarang ni.
*sumbat kapas*


Dah hampir lapan minit gua perati skrin ni.
Lepas taip buat apa?
Oh, ya. Publish.


45 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. beep.. beep.. 1 unrid mesij..

    ReplyDelete
  2. baru lapan minit, belum lapan belas minit lagi. try ketuk kepala, kot2 bersambung balik fius2 dlm otak tu.. keh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah buat headbanging pun tak menjadi

      Delete
  3. faktor cuaca panas... kot? :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. faktor kurang kasih sayang mungkin ><

      Delete
  4. Awyiss.. Aku pun otak lambat loading akhir-akhir ni. Nak-nak kalau kat office

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. eh, gua tgh lag pun comel? *blushing*

      Delete
    2. ececeh blushing lak die =P

      Delete
  6. owhh data buffer dlm otak tu., da bleh upgred., klu xnk upgred leh bersabo smpai otak abis buffering., nnt2 laju la semula

    ReplyDelete
  7. kena minum susu bg sel2 otak berhubung. hehe kbai

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. salam. hee sy pon nk ckp kawen jugak sbb hormon pompuan tu dh tepu nk smpi kt paras hidung kene lepaskan gak skali skala ;p

      Delete
    2. amboi kak, mendalam betul ><

      Delete
  9. Lu rindu gua tuuuuu, Zyraaa.... UvU <---------------------dengan konfidennya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zyra rindu aku laaa...hahahaha **nak jugak**

      Delete
    2. ya, gua rindu kalian muah muah sorang satu

      Delete
  10. byk sangat fikir ni....oh ya, makan la kismis..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. makin tua makin byk kena fikir T_T

      Delete
  11. Satu sebab kalau aku lambat loading, selalunya aku mengantuk.

    Tapi bab cucuk charger tp tak on suis tu memang selalu sangat berlaku.
    Kekadang sampai tinggal 2 jam, rupanya tak charge satu hape pon.
    Lagi padam habis bateri ada laa...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin sbb gua bukan sahaja mengantuk, tapi exhausted
      hobi banyak sangat kot. membaca, menulis, melukis ada hati nak buat sulam tampal lagi tu, kakakaka

      Delete
  12. aku rasa untuk memahami entri kau ni pun boleh buat aku lag.peh peh peh.kesan sampingan tew

    ReplyDelete
  13. biasalah , kadang-kadang blur kan--

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, harap ini perkara biasa dan bukan tanda2 awal alzheimer ><

      Delete
  14. Hahaha...biasa la tu lambat loading kadang2. Normal la... Banyak sgt nak fikir, semua benda bersepah kat dalam otak. So, blur kejap. Tapi kalau blog lambat loading tu yg tak ok. Nasib baik blog ni tak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuh nasib baik. gua pun tak suka blog yang lambat2 ni ><

      Delete
  15. Ko loading memanjang mungkin sebab ko kuat berangan gamaknya. Uhuk2

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin jugak gua keturunan mat jenin, tsk ><

      Delete
  16. tunggu charge bukan main lama,, part sedut battery laju jer ,,, #phonezamansekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. jawapan ini tiada kena mengena dengan soalan di atas ><

      Delete
  17. haha.. patut ingt benda lain teringat benda lain.. >_< slalu cam tuh. patut ambil benda lain.. benda lain jugak terambil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ya betul. kadang be like 'eh aku sepatutnya dtang sini nk buat/amabik apa?'

      Delete
  18. Mesti kes berangan ini, tu pasal loading memanjang..kuang2

    ReplyDelete
    Replies
    1. gua berazam dah xnk berangan sejak tahun 2001 ><

      Delete
  19. huh..kalau bab lupa daratan eh lupa ingatan ni memang akak selalu nau kena. kadang tu kang sampai terlupa nak beli apa bila dah sampai Tesco. part lupa nak on suis masa nak cas handphone tu pun selalu nau dah. almaklumlah otak ni banyak nau nak pikir. terlalu banyak sel2 yang terputus gamaknya.

    ReplyDelete
  20. mungkin lu kehilangan sesuatu.... separuh memory lagi yang hilang... biar gua tolong ingatkan lu bila lupa.. lu ingatkan gua bila gua mamai sebab gua pun dua kali lima... wkwkw orang kabo kita tak sempurna jadi kita perlu cari seseorang yang lain yang sama tak sempurna.. so bila tak sempurna + tak sempurna jadilah Perfect.. koh koh koh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. finally. jumpa pun my other half ><

      Delete
    2. Cayalah Abam Ojin.
      Ini komen paling smooth aku pernah baca.
      Kena print screen ni,
      sebagai tanda permulaan kisah dua bahagian pinang yang terbelah. Hehehe

      Delete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape