Bye Bye Rocktober

Heyy,

Berlalu lah sudah bulan Oktober bersama tragedi Oktober dan festival Rocktober nya. Entah kenapa aku suka betul dengan bulan yang kesepuluh ini. Bukan sebab rock semata-mata tapi aku macam suka nombor 10.

Oktober 2015 ni bagi aku sedikit spesial sebab banyak betul free goodies yang aku dapat, muahahahah! Thanks guys, you rawks!


Bawal Aidijuma Green Label

Tahun ni tak semena-mena kakak menjadi di antara pemenang hadiah utama giveaway yang dianjurkan oleh Anies yang merupakan sehelai tudung bawal Aidijuma Green Label. Bertambah koleksi Aidijuma kakak sekarang, thanks Anies. Love it!

scary pulak muka kakak tanpa mekap

Keychain & Fridge Magnet

Tuah terus menyebelahi kakak bila sekali lagi menang tempat kedua dalam giveaway yang dikendalikan oleh Plain83. Giveaway yang tersangat sempoi dan comel. Takyah buat entri pekebende, cari perbezaan dalam gambar then tulis je kat ruangan komen. Kau hado? Cemburu betul abang posmen dengan kakak yang asik dapat bungkusan aje!


LaSenza

Si LaSenza ni baru je berjinak dengan Instagram kateko. Lalu mereka pun buat promosi dekat Facebook. Follow IG diorang, then pergi tunjuk dekat salesperson di butik LaSenza terdekat lalu terus dapat one piece cenggitu aje. Kakak taknak tunjuk apa dalam beg. Muktamad. Yang pasti kakak happy gilos. 


The Body Shop

Kakak baru tahu wujudnya kedai The Body Shop versi online ni ha. Ketinggalan keretapi betul kakak. Tahu pun sebab tetiba dapat voucher RM6. Kakak tak tahu nak beli apa, kakak hentam ajelah beli bath lily RM5.95 after 70% less (kakak kecewa depa bagi kaler pink). Lepastu dapat free gift body puree perisa strawberry. Lazat betul baunya. Rasa macam nak makan diri sendiri, huahahaha. Nasib baik dia tulis 'unfit for consumption', kalau tak dah lama kakak picit ke dalam mulut. Oh, lepastu pulak ada promo lagi free delivery. Jadi kakak takyah bayar pape. Berbulu aje abang posmen tengok kakak. 



Bhahahah geli pulak bila bahasakan diri 'kakak' ni, dah serupa Amran dengan Rani Kulup. Well guys, tu je yang aku nak show-off dekat engkorang. Dalam keadaan ekonomi yang semakin merosot ni, dapat pemberian secara percuma itu amat membahagiakan. Thanks again dekat Anies dan Plain83!


Kalau tetiap bulan begini, terasa dunia hai ana yang empunya 

40 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. Seronok ye ..
    Rocktober saya yg paling best, tunjuk kad watsons kat The Manhattan Fish Market, dapat Buy 1 free 1 untuk menu yg mmg sengkak juga nak habiskan.. heh.. Alhamdulillah.

    Kalau nak, sempat lagi.. promosi sampai 31 december. worth Rm 60++ ..

    (Ini bukan komen berbayar) LOL!

    ReplyDelete
  2. rocktober akan tetap dlm ingtn >_<

    ReplyDelete
  3. Banyak gila buku dekat belakang tu, dah macam tetris pon ada. Bestnya dapat hadiahhhh, saya pon pernah dapat banyak packaging, tapi kebanyakkannya sample je, lol. kira ok la tu, rasa mcm dapat hadiah juga, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tetris? Hahahaha boleh tahanlah nk nyusun nye pon.. :3
      Oh sample pun okey wattt, i loikes sbb dia kecik boleh dibawak kemana saja :D

      Delete
  4. pergh! banyaknya dapat hadiah....
    rezeki tu....tahniah zyra!

    ReplyDelete
  5. player berjersi no 10 selalu yang power. k takde kena mengena haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tetiba terasa hensem kejap >_<

      Delete
  6. amboi banyak nya rezeki bulan oktober. aku pun suka bau body shop, memang rasa nak makan. kadang2 cuba juga letak sikit kat lidah bahaha

    ReplyDelete
  7. tahniah...muka ada senyum....LaSenza....nak jugak...hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shenyum sampai ke telinga >_<
      nak, g follow ig diorang @lasenzamalaysia

      Delete
  8. bestnyaaaaa murah rezeki bulan oktober nii.. hehe

    ReplyDelete
  9. saya rasa saya tau apa dalam beg tu.. muahahahahaha

    ReplyDelete
  10. Dari gua jadi aku, dan sekarang 'kakak' plak...hahahaha

    For me plak, oktober dipenuhi dgn kesedihan.
    Macam laa ni...rasa macam murung dan tak ada motivasi walaupun dah masuk november....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baca entri tak habis, k.

      G cari motivasi.

      Delete
  11. Erm erm erm.. Huntunglah hakak dapat Rocktober. Hahaha
    Apa apa pun, alhamdulillah and tahniah... Tuu laa... Kalau tiap2 bulan macam tuu... Haih.. Mimpi. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe thanks. Kalau setiap bulan begini hmm hmmm.. kalau lah :3

      Delete
  12. camne leh dapat pemberian percuma tu? nak jugak muhauhauhuaua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm nk apa tu Noob.. lain mcm je gelaknya, huahahaha!

      Delete
  13. untung terbuka pintu rezeki ko. Tahniah! Aku pun bulan 10 haritu first time dapat lucky draw. tak pernah pernah. Alhamdulillah. Rezeki. Weeehuuu~ :D

    ReplyDelete
  14. murah betul rezeki rocktober.. moga bulan2 lain yg tak rock pun zyra murah gak rezeki (^-^)

    ReplyDelete
  15. banyak betul adiah ko?tak sangka plak ko seaktif ni haha. tapi body shop tu mmg best.. rasa kalau disental2 ketiak aku ni boleh keluar sebiji daki sebesar bole pingpong

    ReplyDelete
  16. Malaysia ada La Senza ke? Saya dekat 3 tahun lebih duduk dekat sini baru tahu kewujudan La Senza tu. hehe

    ReplyDelete
  17. Peh..byk kau dpt hadiah. Nasib baik semua hadiah bersifat keperempuanan. Boleh lagi aku control nafsu jeles aku. Haha...

    Hmmmm...camne la nak dpt byk hadiah cam kau ni? Kalau join contest, nt kena bgtau personal detail pulak kalau menang. Hmmm..camne ek nak dpt hadiah tp x nak org tahu alamat aku atau contact no aku? Susah betul nk selesaikan masalah ni.hahahahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasi la nama dan adress awek ko, atau kengkawan ko. Itu apa yang pernah ex aku buat dulu. dan best juga, kadang kadang dapat kat awek terus hadiahnya. miahahahaha *jogetjoget*

      Delete
  18. Alhamdulillah.
    Siapalah yang tak suka benda free kannsss...?

    ReplyDelete
  19. Betapa bertuah dan berhuntungnya kakak! HAHAHA

    ReplyDelete
  20. uhuk uhuk... komen gua yang kemarin tak keluar rupanya ( TTvTT )...

    congrats zygha~
    fuh leganya fridge magnet tu sampai dalam keadaan yg elok, nanti join la lg apa2 kontest GA mengarut gua di masa akan datang, hahah ;3

    ReplyDelete
  21. Uuuu... banyaknya buku dia... Hehe.. tunjuk tudung, tengok buku pula.

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape