Wordless Wednesday: Break-ups




*korek hidung* 

39 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. hehehe....xpe, break je,immediate cr yang bru yea...kata org..pengganti adalah penawar duka tbaik...ntah la...cuba try test....(hancur bahasa melayu den)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau diperhati bebetul, entri di atas adalah fasal lelaki vs wanita dlm menghadapi perpisahan. Bukan fasal kehidupan peribadi penulis

      Delete
  2. hahaha ye weh. laki sebenarnya lagi meroyan putus cinta ni tapi dorang tunjuk cara rebel; rebound, jadi heavy smoker, jadi playboy (semua ni kisah benar). provided memang dorang sayang gila pasangan dorang la and perempuan tu yang minta putus bukan dorang or putus atas kesalahan bodoh dorang hihihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm entahlah, maybe aku yg tak pernah jumpa. Byk jumpa diorg yg angkat kaki bukan sebaliknya.

      Delete
  3. hehe...depends pada individu tu sendiri kot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, depends. Tak perlu di generalize kan

      Delete
  4. tak teringin buat doodle free ke sis? geram betul masuksini dah berubah ya..hahaha

    no komen pasal entri..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doodle free macamana tu? Doodle tahun lepas pun xde org claim lagi, bhahaha

      Delete
  5. move on move on... bunga bukan sekuntum kumbang bukan seekor ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau diperhati bebetul, entri di atas adalah fasal lelaki vs wanita dlm menghadapi perpisahan. Bukan fasal kehidupan peribadi penulis

      Delete
  6. hmm i feel you. kuatkan hati dan bertabah ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau diperhati bebetul, entri di atas adalah fasal lelaki vs wanita dlm menghadapi perpisahan. Bukan fasal kehidupan peribadi penulis

      Delete
    2. haha sorry zyra. biasalah bila tiba2 buat entry sadis macam ni terus ingat kisah orang yang menulis. kalau takde kaitan tu baguslah, tapi actually lelaki pun boleh jadi macam perempuan dalam gambar tu atau perempuan pun boleh jadi macam lelaki dalam gambar tu, bergantung kepada siapa yang putuskan hubungan.

      kalau perempuan yang minta break di kala lelaki tu sayang gila kat dia, lelaki tu mesti sedih dan akhirnya move on juga. sama juga kalau lelaki tu yang minta break di kala perempuan tu sayang gila kat dia, jadilah macam gambar tu.

      Delete
  7. wuih... topik break-up boipren gepren ni tengah viral ka apa sekarang nih? apsal gua bukak je blogger dashboard arinih teruih nampak beberapa topik pasai break-ups? :[

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin kebetulan. Whops, wrong timing. Mayday mayday gua tak patut post fsl relationshit lah rasanya. Sekrg semua ingat gua baru breakups, hahahaha padan muka

      Delete
  8. Hahaha...rasanya ikut jenis orang kot...
    Dapat yg jenis setia, mmg payah nak move on.
    Dapat yg jenis pakai buang, hm...takde masalah langsung.
    Takdak kaitan dengan jantina rasanya...
    Hahahahah

    ReplyDelete
  9. blank lembu tu ko main ngn ekor dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. anyhow. contoh lelaki kalau dia menangis betul2 dan sincere adalah macam vid di bawah
      https://www.youtube.com/watch?v=ZNQVVdiGzCc

      pasal anak dia meninggal jatuh tingkat 5..

      selain dari tu fake cries huhu.

      Delete
    2. https://www.youtube.com/watch?v=-gbDPJTPYNs

      Delete
  10. kenapa aku rasa macam betul je..? hahaha

    sebab selalunya sapa yg salah, dialah yg menyesal x sudah.. hihiihi

    ReplyDelete
  11. I'm gonna learn about relationship soon in one of my classes. Will ask my professor about this stuff :)

    ReplyDelete
  12. macam terkena kat diri sendiri je. huhu. apa-apa pun dia ikut orang tu jugak. kalau orang tu jenis setia, memang susah la nak move on :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Bullshit je benda ni. Kalau terima takdir dgn hati terbuka, senang je nak move on. Tak kisah la lelaki ke permpuan. Kalau org tu dari kecik dh biasa dh x dpt apa yg dia nak, pun lagi la senang nk move on. Tapi, kalau dr kecik dh biasa dpt apa yg dia nak, hmmmm, susah la....

      Hmmm..entahlah aku pun x tahu betul ke pendapat aku ni sbb aku x pernah break dgn sesiapa pun. Kalau berak tu tiap2 pagi. Hahaha....

      Delete
    2. Apsal aku reply kat komen fatin ni. Aduiyaiii...

      Delete
  13. tapi betul jugak..haha..sedih kejap,xlama lpstu kita move on..then skrg2 lepas setahun tiba2 datang balik ex tu merapu2 dengan ayat sedih dia..padanmuka..XD

    ReplyDelete
  14. taik kerbau hahahaha..
    entah lah kajian ni dari mana,. entah2 xkajipun

    ReplyDelete
  15. bagi aku, masing² ada kisah sendiri macam mana depa sembuhkan luka selepas break-ups. Ada yang move on cepat, ada yg lambat dan ada yang tak move on² pun..herher

    ReplyDelete
  16. Tak tahu la betul tak kalo psl lelaki tu. Tapi saya sebagai perempuan, rasanya agak betul yg pasal perempuan tu.

    ReplyDelete
  17. tapi kan kekadang boleh jadi scenario diatas akan terbalik bila mana break-up itu terjadi diatas kemahuan si P tersebut.

    ReplyDelete
  18. Macam betul. Walaupun aku dah get over it, dan move on, lama jugak sebenarnya, 3 tahun? Hahaha

    ReplyDelete
  19. Erm. Yeke??? Rasanya bergantung kepada sapa yang ditinggalkan laa... Yang betul2 serius sudah tentuu laa susah nak move on.

    ReplyDelete
  20. breakkkkkkkk...kita cari mambang baru.. hehehe..

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape