Siapa Nak Komik Percuma?!

Hey guys.

Aku percaya ramai yang belum move-on ekoran kegagalan mereka untuk mendapatkan Komik Buasir Otak secara gratis dalam segmen ZyraRoxx's Mini Giveaway Buasir Otak the Komik yang lalu.

Oleh itu..


maaf gambar kitar semula :3


Kali ini dengan gilang-gemilangnya, pemilik Blog Buasir Otak iatu Prince of Noob pulak nak bagi komik secara free of charge. Bukan bagi 2 buah je macam si Zyra kedekut tu, tapi tujuh (7) buah kesemuanya! (Bersempena dengan Dragon Ball ada tujuh biji kesemuanya barangkali).

Sebelum kena baling dengan botol, suka untuk aku bagitahu yang korang tak perlu buat entri, tak perlu tempek banner, tak perlu follow sapa-sapa, malah tak perlu ada blog pun! Pricking-up your ears? Tanpa berlengah sila baca syarat-syarat penyertaan yang tersangat lah mudah seperti makan kacang ini:-

1) Mempunyai akaun Facebook sendiri.
2) Like Fanpage INI, kemudian Like + Share post INI kat Faceook korang bagi kawan-kawan korang tau.
3) Tag seberapa ramai kawan-kawan Facebook korang kat ruangan komen kat bawah post tu. 
    Tips: Lagi ramai kawan korang tag, lagi cerah peluang korang nak dapat buku komik free.
4) Berdoalah mana tahu korang akan terpilih dapat komik percuma.
5) Tarikh tutup: Tepat jam 12 malam hari Sabtu, 23 Januari 2016.

5 orang bertuah akan dipilih dengan hadiah-hadiah seperti berikut:
Kedua-dua buku BO:TK (RELOADED) & (REVOLUTION) x 2 pemenang
Salah satu naskah antara BO:TK (RELOADED) & (REVOLUTION) x 3 pemenang

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, kot-kot korang ingat aku menipu dan memberikan harapan palsu, boleh baca post di Blog Buasir Otak kat SINI. Dan jangan risau, blogger yang join mini GA aku haritu pun boleh join lagi, jadi aku tak paham apa yang korang tunggu lagi kat sini?!


Tetiba aku pun rasa nak join sekali 

13 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. nk join laa. sape taknak kan barang free. lg-ii komik hhehe

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan..
    saya singgah & Follow Blog ni...
    jemput singgah & Follow Blog saya juga (^_^)

    saya dah LIKE FB tapi "like & share post" tu bila sy klik die kuar 'sorry, this content isn't available right now'...camne ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry masalah tekinikal, huhu. dh dibetulkan.
      boleh klik sekali lagi atau pergi ke
      https://www.facebook.com/buasirotakthekomik/photos/a.1681010722144271.1073741834.1664809207097756/1680797635498913/?type=3&theater

      Delete
  3. aku nak join la.aku cari kat MPH Putrajaya xdek pong :'(

    ReplyDelete
  4. dek Zyra,

    hakak kan..... hakak kan.... nak join lagi....

    tapi kan.... hakak dah tak aktif FB... cemana...?..

    tp hakak bersyukur ... sbb dah dapat salah satu komik adek tempohari...

    jadi akak cuma nak ucapkan selamat berjaya kepada mereka yang sertai utk dpt komik free ini... :)

    sharing is caring...

    senyum selalu bior awet muda... :)

    ReplyDelete
  5. wak doakan mugo berjaya utk yg join., usaha tangga komik Zyra., ;p

    ReplyDelete
  6. ok...tetap tunggu dan menanti disini dengan kelip kelip mata....ahkak, shaya xde facebook...hehehe....

    ReplyDelete
  7. Dah beli, cuma x abis2 baca je. Ada je benda lain nak kena buat, produktif sungguh hidup aku.kahkah.

    Ni kalau like fb tu, aku dapat refund utk komik yg aku dh beli aku join. Haha..

    ReplyDelete
  8. Yeay, dah menang. Thanks zyra sebab bagitau pasal giveaway ni. Hoho!

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape