Port Paling Menarik Untuk Bergambar


Sedang gua meluru laju untuk melepaskan hajat, dari jauh gua nampak sederet gadis di depan cermin besar tandas awam sebuah mall. Dalam likungan 11 orang kesemuanya. Argh, gua dah la nak terberak ramai pulak orang. Sampai ke dalam tandas, gua lega. Rupanya depa tengah beratur untuk bergambar, bukan untuk berak.

Gua tak pasti mengapa fenomena selfie ni harus terjadi dalam tandas. Asal bergambar dalam tandas je muka jadi cun. Gua syak pasti ada kena mengena dengan penataan cahaya ataupun kerana tandas merupakan tempat jajahan takluk geng syaiton. Entahlah.


Emak: "Bersiap cencomel ni nak ke mana?"
Anak: "Nak ke tandas, snap gambar untuk DP baru"

48 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. haha benda common bila pegi toilet.

    btw i need your opinion

    http://anisninja.blogspot.com/2014/02/saya-perlukan-pandangan-korang-urgent.html

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHA soo trueee!!tp igtkan situasi selfie dlm toilet dh berakhir since dah 2014.kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah kat mna pulak nk bergambar pd tahun 2015. dlm reban ayam mungkin :v

      Delete
  3. so true! entahla..xtau knpa mmg cm tu...heee

    ReplyDelete
  4. Dalam banyak2 tempat yang ada atas muka bumi ni, tandas jugak jadi pilihan mereka. Hahaha.. Menarik sangat agaknya... XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? sesia je pegi melancong klau balik² tandas jgk tmpt best bergambo

      Delete
  5. Replies
    1. makanan pelik pelik, taik ayam taik itik. eh termenyanyi plk :3

      Delete
  6. haha.. 11 orang tu tengah photoshoot utk buat cover timeline barangkali.
    comel gile kartun tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mujurla kat gambar takde bau bauan tandas, klo x habis busuk FB, hekhek
      tengs, gua mmg comel *dush2

      Delete
  7. Ingatkan selfie dlm toilet dah ditelan dek zaman rupanya ada lagi =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pesen tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas barangkali

      Delete
  8. hoho...xpernah buat tp tertny2 jugak knp jadi tempat port fav orang..hurmm..maybe cermin toilet besar kot..hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkinla. kat rumah depa ada cermin sebesar tapak tangan je utk suluh jerawat

      Delete
  9. wahh comelnya gambar kat blog nie.. hahhaha tandas tempat fav mybe sebab ada cermin

    Hari ini last untuk vote, Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs, lagi sekali gua mmg comel *dush dush dush

      Delete
  10. ramai betul beratur macam nak amek gambar kelas pulak dah..selfie is trending now..but y toilet?huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya Y. rasanya kena kupas isu ni dgn lebih mendalam. hekhek

      Delete
  11. kalau nak nampak lagi cun try selfie dekat tandas rumah. hahaha.
    so far ee takda lagi gambar dalam tandas dekat mall mana mana.
    susahlah, org nak buat muka weird tp ramai orang. nanti kata kita gila pulak. ihik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula. gua respect depa. punyai self-esteem yg tinggi.

      Delete
  12. heeyyyyy.. tak de la sampai nampak mangkuk jamban,, wakkakkaaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. khabarnya klo nampak mangkuk jamban gambar jadi dabel cun, kuhkuh

      Delete
  13. seriously tandas -___- kejadah apakah ini???

    ReplyDelete
  14. hehe..malu nak ambik gbr kt tnds sbb ramai org.haha

    ReplyDelete
  15. mungkin ni pengaruh ex ejen iluminati..lulz

    #kartunster

    ReplyDelete
  16. tandas aku xde cermin. kalo ade pun cermin ngam2 muka je leh tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tu, xde la nmpk mangkuk tandas sekali, ehh ehh :p

      Delete
  17. tandas kan tempat lepak setan. itu yg kene goda kaw2 oleh puak2 setan utk membangga diri dpn cermin

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaa kembalikan semula kegunaan tandas sebagai tempt berakencing, erm

      Delete
  18. kan ntahhh pape dok snap pic kat jamban...wakakaka...

    ReplyDelete
  19. nasib baik saya tak pernah ambik gambo dalam jamban *TDDMKA*

    ReplyDelete
  20. Hahahahahaha entry yang short and simple tapi menusuk qolbuu!

    ReplyDelete
  21. apa sal x join sekali zyra..kekek

    ReplyDelete
  22. apa sal x join sekali zyra..kekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. cadang nak join jgk, tapi bimbang nnt gambar gua berbau... kahkah!

      Delete
  23. hahaha adesss...memang betul la...ramai yg giler bergambaq dlm jamban..aku syak sbb cermin dlm jamban besar...

    ReplyDelete
  24. Hahaha senget la ! Sampai 11 orang tu.. adeh la...

    ReplyDelete
  25. kenapa mcm tu punya pelik ek? hurmm...musykil nih

    ReplyDelete
  26. haha.. bg tau nama mall tu? nk pi usha. baik masuk tndas petronas lg bagus ^^

    ReplyDelete
  27. selfie dlm toilet tu cantik sgt kowt background die. nke ni memang hasutan syaiton nir rojimm. huhu

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape