Komen Puji Pujian

AMARAN OLEH KERJAAAN MALAYSIA: entri ini berbaur riak dan takabur, muahahahah.

Ekhem.
Harini gua rasa terharu sikit. Terharu sebab blog picisan gua ini medapat tempat jugak di hati pembaca. Malah dipuji pula, sungguh gua tak sangka (lap hidung). Bagi gua, pengikhtirafan ini jauh lebih bermakna daripada dapat masuk dalam akhbar tempatan sebab dapat masuk dalam hati readers ni, dia punya feeling fuh, sangat lain macam.

Tanpa perlu membuang masa dan tenaga elektrik, gua pamerkan di sini komen puji-pujian yang telah menjadi inspirasi dan pemberi semangat untuk gua terus merapu dalam setiap entri:



Thanks guys, you rawks! Lama gua tak jenjalan ke blog rakan taulan tapi lu still datang ke blog gua. Maafff sangat sebab perasan sibuk sampai tak sempat bagi nafkah zahir yang berupa komen dan kutukan yang membina. Maafff perasan sibuk sampai tak terjawab soklan-soklan yang mintak tips berblog (rasa otai sangat bila dapat soklan cenggini tahu?)


Sekali lagi gua nak ucapkan berkoyan-koyan terima kasih kepada geng blogger yang susah payah buat review blog zyraroxx atau mementionkan nama gua dalam entri-entri mereka dan tak kurang jugak yang telah memasukkan nama zyraroxx dalam bloglist. Jasamu dikenang, sumpah tak tipu! 

Dan apalah sangat blog zyraroxx ni tanpa pengomen-pengomen setia (even komen spam pun gua terima dengan seadonya). InsyaAllah panjang umur nanti gua nak buat entri khas untuk menyanjungi dan menghargai jasa pengomen-pengomen tegar zyraroxx. Love you guys! 



P/S: Entri ini tidak dapat diteruskan ekoran daripada pendarahan hidung yang teruk yang dialami penulis. Sekiranya blog tidak berupdate selepas ini, faham-faham jelah ye - Jiran Admin

37 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. hahaha..nah ambik tisu ni buat lap hidung tu...
    tahniah ye...memang xtipu comel sangat....

    ReplyDelete
  2. wah2!!ramai peminat nih...sebab ramai sangt peminat Zyra terus akak masuk kan dalm bloglist.hari2 kena terjah nih..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahkhakhak thanks akak, takyah hari2 tapi sebulan sekali je dah memadai ><

      Delete
  3. hahah congrats, dah kena puji sampai berdarah hidung tu, maka silalah kipidap ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, upah gua karipap kari daging tiap hari ><

      Delete
  4. hah, baru bukak terus jatuh hati...Tenang je bukak blog ni.cute.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenang2 jgn disangka no boya, hahahaha ><
      thanksss awwa :*

      Delete
  5. memang lawa pun..dari awal masuk blog ni dah buat saya jatuh cinta..kreatif! good job ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah banyak betul hati-hati yang telah gua collect ><
      thanks awwaa *

      Delete
  6. *lap hidung penulis* Dah2 mohon sambung semula penulisan pasni. Haha

    ReplyDelete
  7. blog yang unik.. kreatif.. biru yang tenang.. :)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setenang air di kolam, ehwah ><
      Thankss

      Delete
  8. Tapi....
    tak ada siapa pun nak puji kita dgn blog kita...

    **menangis di penjuru bilik**

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolololo **hulur beger double cheese special**

      Delete
  9. mana komen gwa???

    test test test

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciss.. penat gwa taip pepanjang sekali tak keluar....
      begecis betei!

      Delete
    2. ye ke lu ada taip pepanjang ni? *angkat2 kening ><
      guna henfon eh? lenkali copy dulu nanti jadi papehal paste kan aje ;)

      Delete
  10. memang patut dipuji.. u deserve it :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum wbk... Tahniah tuan blog :D.
    Sebenarnya blog ni bukan setakat cantik saja... pengisiannya pon bagus dan inspiring... yang juga menunjukkan keiklasan dalam penulisannya...

    Puji-pujian kepada Al-Khaliq yang menganugerahkan segala bakat untuk dimanfaatkan kepada sesama manusia :)
    Barakallahu fik..

    ReplyDelete
  12. memang layak pun mendapat pujian. So, tercalon tak dalam ABPBH tahun ni ? Dah fofular . :3 Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tercalon bawah kategori pembenci artis tersohor ><

      Delete
  13. kehkeh. mmg comel pon :3 especially sidebar tu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingatkan nk cakap especially gua ><

      Delete
  14. Tahniah Kak Zyra !!! tak pernah jemu lagi singgah blog ni :)

    ReplyDelete
  15. btol la tu.. blog ni memang rawkksss.. seronok je baca.. x bosan.. plus, doodle yang lawak.. hahaha

    ReplyDelete
  16. hidung aku berdarah membaca puji-pujian..tp you deserve it!! blog memang sempoi habaq hang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah, mohon derma darah barang setitik dua ke gua >..<
      thanks awwaaa :D

      Delete
  17. HEHE... tahniah... keep blogging...

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape