Pahlawan Papan Kekunci

     Handphone
     Politik
      Fashion

Ignorance doesn't mean we doesn't care. Sometimes, it is better to keep our thoughts to ourselves :)
Baca: tak yah menjadi keyboard warriors sangat lah ><

Pahlawan yang sebenar menurut firasat gua adalah lelaki yang bertengkolok, bersamping berserta keris tersisip rapi di pinggang dan berada di atas pelamin bersama gua, whoahahaha! *Pengsan

45 comments:

Sebagai bukti lu seorang manusia, sila beri respon. beep.

  1. haha keyboard warrior...duduk depan laptop, sedia ayaq dgn popcorn smbil baca komen..terbaik..haha

    ReplyDelete
  2. hehe... realiti dunia akhir zaman...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HA ah, bercakap dari banyak dari mempraktik ><

      Delete
  3. Kalau baca komen kat page2 FB sgt menakutkan pasal mentality sesetengah rakyat malaysia ni T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat takut. Terserlah kebodohan memasing ><

      Delete
  4. #inb4 aku takdek bersanding pun time aku kahwin dulu.

    yeahhh komen tiada kaitan dengan entry.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lapan org adik beradik gua kawen so far xde yg sanding. Bout to pecah the tradisi, whoah ><

      Delete
  5. haaaaaa.. boleh saya jadi pahlawan awak?
    koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah bero..aku doakan semoga berbahagia..

      Delete
    2. pergh... berani betul aujinz. mmg pahlawan yg sejati. haha..

      Delete
    3. kite tengok lama mana berani dia tuh..XP

      Delete
    4. Kakakaka.. rileks rileks. Dia blom jawab...

      Delete
    5. Whoah, dh jd org yg keberapa reply ni? ><

      How about if i say... yes? *Lari semunyi dlm gua

      Delete
  6. menunggu siapa pahlawan yang terakhir itu.

    ReplyDelete
  7. sarcastic betul.. i likeeee... hai cik mira yg roxxxx.... salam jumaat.. :)

    ReplyDelete
  8. androiv vs ios tu yg paling x tahan.. ntah apa tah faedah gaduh pasal mende tu

    ReplyDelete
  9. haha...setuju sesangatla.. ape shyioknyela jadi keyboard warrior entah..bek aku layan ninja warrior, dapat tngk abang2 japang yang badan ketak2.. UvU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan, ada jugak aksi mencabar ><

      Delete
  10. bwahahaha.. pahlawan pelamin sekali daaa XD

    itu baru warrior :3 pftt.. XD

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Gua pulak termenangis eh, terpengsan ><

      Delete
  12. yeahhh... keep silent doesnt mean we dont care

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ho oh, org cerdik lazimnya byk berdiam ><

      Delete
  13. Benda bercorak pendapat macam tu mmg takkan ada penghujung.
    So utk tak kusutkan kepala, lebih baik jgn turut serta...
    Tapi tak turut serta tek bermaksud tak peduli, kan??

    Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. *tak
      Hahaha...*tek pon boleh, tp dengar sedikit lucah...ahahaha

      Delete
    2. Bero jangan mencRut bero.. wkwkwkkw

      Delete
    3. Hahahahahahaha gais gais, ini kelako! ><

      Delete
  14. parti hari jadi aku nanti jemput datang, aku buat parti besar2an, bawak handphone dgn dress code ba-shawl. bawal campo shawl. okbai

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu jemput gegadis je ke anas? abih gua nak jamu mata dgn apa? :3

      Delete
  15. patblas kali aku sekeroll kat tepi nak tulis kat chat tu.. ko da buang rupanya... woah dah tukar header...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huahahaha aku tgh pikir ni patut ke tak aku letak cbox, masih dlm proses re-construction gitu

      Delete
  16. bile orang dok gadoh gitu gua lagi suke dok depan tb makan biskut cicah milo sambil tengok running man. lagi syiok!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bile tengok running man tu gua pandang kim jong kook yang sado lagi perkase tu.

      Delete
  17. Hahaha. Pendirian yang sama dengan saya. Sometimes, lebih baik kita jadi silent readers yang mengambil tahu sahaja apa apa isu, but not too much menyibukkan diri dalam isu tersebut. Lagi lagi isu yang langsung tak ada kena mengena dengan kita. Better berdiam diri sahaja

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. org bijak ni byk berdiam dari bercakap ;)

      Delete
  18. keyboard warrior sangat annoying.. sometimes dorang ni penakut kat luar..

    ReplyDelete
  19. kalau keyboad warrior bergaduh ni selalunya saya cuma tengok dan kutuk kedua-duanya. hahahaa.

    ReplyDelete
 
Copyright©ZyraRoxx Inc.
2012-2015 All Rights Reserved
Protected by Copyscape